E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGülen'i ABD'ye kim gönderdi?---

Gülen'i ABD'ye kim gönderdi?

Gülen'i ABD'ye kim gönderdi?
25 Aralık 2014 - 07:06 borsagundem.com

Akit yazarı Hasan Karakaya, Fethullah Gülen’i Amerika'ya Ecevit’in kendisini tedavi olması için gönderdiğini söyledi

24 TV'de Murat Çiçek'in moderatörlüğünü yaptığı "Açık Görüş" programına Hasan Karakaya, Oğuz Çelikkol ve Mensur Akgün katıldı.

Hasan Karakaya, Ekrem Dumanlı’nın gözaltında olduğu esnada Ahmet Şık için söylediği “özür dileyeceğim, helallik isteyeceğim” sözlerine ilişkin “özür dilemen gerekiyorsa, git Bünyamin Ateş ve Mustafa Kaplan’dan özür dile” dedi.

Karakaya, Fethullah Gülen’in 28 Şubat’ta kendisine zulmedildiği için Amerika’ya gitmediğini, Ecevit’in kendisini tedavi olması için gönderdiğini söyledi.

Hasan Karakaya, şunları söyledi:

EĞER ÖZÜR DİLEYECEKSE ÖNCE MEHMET KAPLAN’DAN ÖZÜR DİLESİN


“Oda TV davasında Ahmet Şık ile Nedim Şener için “gazetecilik bu mu” manşet atmadı mı? Şimdi bugün aynı Ekrem Dumanlı “hata etmişiz, özür dileyeceğim, helallik isteyeceğim” diyor. Ya senin helallik dilemen gerekiyorsa, özür dilemen gerekiyorsa, git Bünyamin Ateş’ten, git Mustafa Kaplan’dan özür dile. Önce o Müslüman kardeşlerinden özür dile. Çükü sen o insanları bir gün bile mahkeme çıkarmadan 17 ay boyunca cezaevinde yatırdın.”

GÜLEN’İ TEDAVİ İÇİN ECEVİT ABD’YE GÖNDERDİ

“1999’da hiç kimse “ülkeyi terk et” demedi. 1999’da AK Parti yoktu. Tayyip Erdoğan yoktu. Ona zulmedenlerden bahsediyorsa. Eğer 28 Şubat’tan bahsediyorsa kendisini tedavi için Amerika’ya gönderen Ecevit’tir. Hiç kimse zulmetti. Ecevit’in hoşgörüsüyle Amerika’ya gitti. Orada tedavi olmak amacıyla gitti ama sonra da orada kaldı. Ve oralarda kimlerle temas kurdu da orada oturma izni aldı?”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • riyakarlık25 Aralık 2014 13:22

    o zamanda yapılanları destekleyen riyakarlar, şimdi niye mahkemeye çıkarmadan cezaevinde yatırdın diyor. peki bu davalar olurken niye hiç karşı çıkmadınız bunca masum insanın içeride boş yere tutulmasına. akit ve yenişafak gazete yazarlarının aklı 17 aralıktan sonra mı başlarına gelmiş. bu ikiyüzlülüğü Allah mutlaka cezalandıracaktır.

  • lüks yaşam25 Aralık 2014 13:20

    akit ve yenişafak ne kadar ikiyüzlü. önceden öve öve bitiremiyorlardı. peki o zaman niye abd de kalıyor niye sorgulamıyorlardı. yeni müslüman tipinden midem bulanıyor, para için kalem silahşörlüğü yapıyorlar. mağdurum diye ağlayan muhafazakar kesim aslında değillermiş tabii, bence paraya tapan müşrikler, şimdi lüks evlerde oturup lüks arabalara biniyorlar