E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGülen parti mi kuruyor?---

Gülen parti mi kuruyor?

Gülen parti mi kuruyor?
29 Haziran 2014 - 16:48 borsagundem.com

Siyaset kuliserinde AK Parti’den istifa eden sekiz vekilin de olduğu yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddiası konuşuluyor

Fethullah Gülen’in, içinde AK Parti’den istifa eden sekiz vekilin de olduğu yeni bir partinin kurulması için düğmeye bastığı iddia edildi. İddiaya göre bu hafta hız verilen parti çalışmalarına Hakan Şükür de aktif olarak katıldı. Gülen cemaati, Hakka Hizmet Partisi adını verecekleri yeni partinin seçimlere girebilmesi için Genç Parti’nin yöneticileriyle temas kurdu. Genç Parti’nin isim hakkını alıp seçimlere girebilmeyi tasarlayan cemaat, önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığı’na başvuracak. Evraklar tamamlandığı takdirde, partinin kurucu genel başkanlığını Prof. Dr. Abdurrahim Karslı üstlenirken Şükür’ün yanı sıra İdris Bal, İdris Naim Şahin gibi isimlerin de partiye katılacağı iddia edildi. 

İDRİS BAL VE HAKAN ŞÜKÜR’DEN YALANLAMA
Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal ve İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddia edilen habere tepki gösterdi.
Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, AK Parti'den istifa eden 8 milletvekilinin aralarında yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddiasını, "Haber, tamamen gerçek dışıdır. Kurulacağı söylenen yeni bir partiye katılma niyetim asla söz konusu değildir." diye yalanladı.
Fethullah Gülen'in, içinde AK Parti'den istifa eden vekillerin de olduğu yeni bir partinin kurulması için düğmeye bastığı iddiasına tepki gösteren İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, "Sahibi malumunuz olan bu haberleri yapanları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • omer30 Haziran 2014 01:03

    Parti kurşunlardan boylarinin ölçüsünü alsinlar bedavadan milletvekili oldular Biryol sonra sade vatandaşlar milletin arasına katilirlar millet nazil anarlar bilemem

  • CHP MHP29 Haziran 2014 21:34

    Sayın Fettulah Gulen CHP ve MHP yi birleştirdi düşünsel duygusal olarak birleştirdi. bari bu iki partiyi fiili olaraka birleştirse ve bu partinin başına gecse daha faydalı olur.

  • Ulku29 Haziran 2014 21:29

    Chp nin cumhurbşkanı olsaydı iyi olurdu. ama Gerci CHP eski ulkucu Ekmel i tercih etti MHp ile daha kolay otaklık için vede Tayibi devirmenin tek yolu olarak dşündükleriiçin.

  • Vatandas29 Haziran 2014 18:38

    Genc Partimi?Onurunuz,Gururunuz yok onu biliyoruzda,Bu ulkeyi dolandirip Turk Halkinin parasini calan yur disina kacan hirsizlarla is birligi yapmaniz Bu ulkenin gelecegi acisindan son derece tehlikeli