E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül'den Çubuk paylaşımı: Umarım fark edilir---

Gül'den Çubuk paylaşımı: Umarım fark edilir

Gül'den Çubuk paylaşımı: Umarım fark edilir
22 Nisan 2019 - 05:52 borsagundem.com

Çubuk'taki saldırıyı değerlendiren Abdullah Gül, "Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınıyorum, nefret söyleminin tehlikesi umarım artık fark edilir" ifadesini kullandı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çubuk'taki asker cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimini kınadığını açıkladı.

Abdullah Gül, Kılıçdaroğlu'na saldırıya ilişkin olarak resmî Twitter hesabından paylaşımda bulundu.
Gül paylaşımında, "Ana muhalefet lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bugün yapılan saldırıyı kınıyorum. Siyaset diline hakim olan nefret söyleminin tehlikesi umarım artık farkedilir" ifadelerini kullandı.

Gül'ün paylaşımı şöyle:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader23 Nisan 2019 01:27

    Sesi daha daha gur cikmasi lazim.

  • hukuk22 Nisan 2019 19:18

    hukuk yoksa, takalım belimize, alalım ruhsatlı silah öyle gezelim. 2019 yılında vekile saldıranlar, normal insana, yabancıya, turistte ne yapar, zaten terör örgütü dağlarda, feto desen hala oldugu söylenıyor. demekki belimizde silahla gezecez... eyyy Türiyem güvenli denen halin 2019 da ne hala geldi.... vekil bu halde ise, normal düz vatandaş ne etsin ? beka beka denen şey sokakda linçler ve şiddetler galba. umarım hukuk ve diyalok kazanır, bu şiddet böyle giderse doğru olmaz. kardeşlik kazanmalı. hukuk kazanmalı yoksa işler karışık memlekette gibi.

  • murat22 Nisan 2019 14:08

    Yaa bir kerede elini taşın altına koy be adam ülke yanıyor o hala siperde. Tarihe senin gibi geçen adam azdır herhalde

  • Vatanım22 Nisan 2019 11:51

    Ya sen suz ne akar ne kokarsın ikide bir çıkıp fetva verme

  • Mehmet Yıldırım22 Nisan 2019 10:14

    yine kabak garibanların başında patladı.siyasetciler aynen zeytinyağ gibi üste ve yine onlar haklı çıktı.yazıklar olsun bu ülkenin adelet sistemine.artık tüm siyasetciler üzerindeki şu koruma kalkanı kalmalı ve her siyasetcinin ağzından çıkacak kelimelerin hesabını vermelidir.yoksa bu ülke hiç bir zaman kalkınmaz üçüncü ülke sınıfına yavaş yavaş ilerliyoruz.askerlerimizi öldürenlere terörist demiyeceksin.o zaman bu ülke için can verecek adam bulamazsınız.

  • hırsızlar22 Nisan 2019 08:41

    Sen kimsin kardeşim ne anlatıyorsun evet öfkeliyiz ve bu öfke her gün daha da artacak neden öfkeliyiz ülkemizi bölmeye yok etmeye çalışanlarla kol kola gezenlere öfkeliyiz Ezan' a Din' e tahammül edemeyenlere öfkeliyiz ve bu çirkin ilişki bitene kadar devam edecek..

  • Selahattin abi22 Nisan 2019 12:05

    Bizler bir vatandaş olarak önümüze konulan ve algı operasyonu olan bilgilerle olaylar hakkında yorumlar yapıyoruz.Özellikle siyasetçilerin ve onların destekçisi medyanın bu halk oyuncağı oldu.Sahne arkasında neler dönüyor biliyormuyuz.Dün çok güvendiğimiz siyasetçilerin bugün 180 derece farklı davrandıklarını görmeliyiz.Hepimiz tek taraflı medyabasın takip etmemeliyiz.Yalan ve provokasyon oyunlarına gelmemeliyiz.Geçmişe bakıp ders çıkartmalıyız aman dikkat bu vatan hiçbir zaman elden gitmez ama siyasetçilerin oyuncağı olur onlarda saltanatlarını devam ettirir 

  • AhmetK22 Nisan 2019 11:08

    Katılıyorum kardes, o ofke vatanımızı degerlerımızı koruyacak kuvvet...

  • Cekik22 Nisan 2019 08:20

    Chp ye yanasmaya kalkiyor simdi ama yemezler yakinda chp de aday olursa sasmam bu adamin

  • AhmetK22 Nisan 2019 08:49

    Yeni sarıgul stili politikasıyla ekrem var, ona sıra gelmez. Bosa yanasmaya calısıuor, partı kursada %3-5 max olur. Hos feto sevınır, ne alsa kar olur dıye

  • Fadil22 Nisan 2019 07:08

    Eski cumhurbaşkanı kınıyor da yeni sinde ses yok.Vakif ziyareti bitsin kınar herhalde!

  • Bozkurt22 Nisan 2019 22:52

    Sen uyuyorsun kardeş ilk kınayan Reistir algı yaratma

  • Okan 22 Nisan 2019 07:05

    Adamlar muhalefet karşı başlattıkları zillet propogandası ve terörle ilişkilendirme dış mihrakla ilişkilendirme, bunlar şehit cenazelerine gidemez artık propogandası ile hedeflerine ulaştılar. Her alanda başarısız olunca artık böyle bir taktikle muhalefeti ezme iktidarda kalma taktiği..