E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül ve Karamollaoğlu salona birlikte geldi---

Gül ve Karamollaoğlu salona birlikte geldi

Gül ve Karamollaoğlu salona birlikte geldi
24 Nisan 2018 - 21:29 borsagundem.com

54. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adına düzenlenen 2018 Erbakan Ödülleri Töreni’ne birlikte katılan Abdullah Gül ve Temel Karamollaoğlu, etkinkiğin yapıldığı salona da birlikte girdiler

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Necmettin Erbakan Ödülleri Platformu tarafından düzenlenen "Erbakan Ödülleri 2018" törenine katılıyor. Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene gelen Abdullah Gül'ü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu karşıladı. İkili salona birlikte girdi.

Gül ve Karamollaoğlu, etkinliği yan yana takip etti.

Ödül töreni öncesi sahneye çıkarak selamlama konuşması yapan Temel Karamollaoğlu, “Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi sadece ekonomik parametreler ve gökdelenlerle ölçülemez. Gerçek manada gelişmişliğin en önemli ölçüsü bilim kültür ve sanata verilen önemdir. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli mirasımız kültürdür, sanattır, mimaridir. Bu ödül töreni kültür, edebiyat ve bilimi teşvik etmek için düzenlenmektedir.” dedi.

Ardından ödül törenine geçildi. Erbakan Ödülleri, Millî Görüş Hareketi Lideri, 54. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Saadet Partisi eski Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, insanlığın refah, barış ve kardeşliğine yaptığı katkıları anmak ve yaşatmak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenleniyor. ‘Erbakan Ödülleri’ bilim, düşünce/Edebiyat, medya, sanat, spor ve onur özel ödülü kategorilerinde veriliyor.

ABDULLAH GÜL SAHNEYE ÇIKTI

Ödül vermek üzere sahneye çıkan Abdullah Gül, “Onun hatırası zaten yaşıyor, yetiştirdiği insanlarda attığı tohumlar eserlerinde yaşıyor. Onun adına ödül vermek takdir edilecek hareket. Mekanı cennet olsun, hepimizde büyük hakkı var. Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu, İslam dünyasına hizmetleri oldu. Bu zamanla daha da anlaşılacak. Kendisi adına verine bu ödülü takdim etmekten büyük bir memnuniyet duydum.” dedi.

Bu arada, yan yana oturan Abdullah Gül ile Temel Karamollaoğlu’nun tören boyunca birbirleriyle konuştukları görüldü. 

KİMLER ÖDÜL ALDI?

Gecede, "Medya Ödülü"ne gazeteci Ruşen Çakır, "Sanat Ödülü"ne yönetmen Semih Kaplanoğlu, "Düşünce-Edebiyat Ödülü"ne yazar Şule Yüksel Şenler, "Spor Ödülü"ne Ampute Milli Takımı, "Bilim Ödülü"ne İstanbul Teknik Üniversitesi, "Onur Ödülü"ne ise Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Recai Kutan layık görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinyorabi24 Nisan 2018 23:55

    nasilda tirsiyorsunuz abdullah gulden.biz akp yi biraktik. bizden 60 oy abdullah gule.ezip gececek goreceksiniz

  • Cezmi24 Nisan 2018 23:02

    Abdullah Gül ün Erdoğana rakip olacak gücü yok Ekmeleddin bey in oynadığı rolün aynısı olur ve Akp seçmenini koyun gibi gören cahiller 24 haziranda Osmanlı tokadını yiyince belki anlayacaklar

  • GÜLÜCÜK24 Nisan 2018 22:23

    Sn Gül,RTE sizi dışişleri bakanı iken Cumhurun başı yaptı.....Yıllar geçti ihanetin böylesi,hem CHP hemde adı Molla olan bir kişilik ihanet ediyorsun ...Görüşme yapman bile AYIP

  • gobel6624 Nisan 2018 22:09

    Herkesin safı belli olsun şöyle.

  • Gerçek 24 Nisan 2018 21:51

    AKP kuruluş ilkelerinden o kadar uzaklaştı ki Kuruluş ruhunu verenler parti duşuna çıkarıldı veya pasifize edildi, partili olmayışta partiye fütursuzca muhalefet edenler partiye sokulup üst pozisyonlar verildi yola devam

  • Sdk24 Nisan 2018 21:42

    Ak-parti nin başarısı solculara eski şeriatçı dedikleri birine oy verdirmek