E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül ve Erdoğan birlikte ağladı---

Gül ve Erdoğan birlikte ağladı

Gül ve Erdoğan birlikte ağladı
08 Mayıs 2017 - 13:12 borsagundem.com

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, babasının vefatı nedeniyle düzenlenen cenazede gözyaşlarına hakim olamadı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dün vefat eden babası son yolculuğuna uğurlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM İsmail Kahraman, Ahmet Davutoğlu cenazede Gül'ü yalnız bırakmadı. Gül'ün ve Erdoğan'ın cenazede gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yaşamını yitiren babası Ahmet Hamdi Gül için bugün Kayseri'deki Cami-i Kebir'de cenaze töreni düzenlendi. Gül'ün cenaze namazı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından kıldırıldı.

11. Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yan yana saf tutarak, cenaze namazını kıldı.Namaz kılınırken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 11.Cumhurbaşkanı Gül'ün gözleri doldu.

Cami-i Kebir'de kılınan cenaze namazında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, BBP Genel Başkan Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, AK Parti'li milletvekilleri, çok sayıda eski ve yeni siyasetçi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, merhum Gül'ün ailesi, yakınları ve vatandaşlar da yer aldı.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 91 yaşında yaşamını yitiren babası Ahmet Hamdi Gül’ün cenaze törenine katılmak üzere Kayseri’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Kayseri Havalimanı’nda, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu karşıladı. Camiye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım Abdullah Gül ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)