E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül, Erdoğan'ı kabul edecek---

Gül, Erdoğan'ı kabul edecek

Gül, Erdoğan'ı kabul edecek
19 Aralık 2013 - 06:21 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ile haftalık olağan görüşmesini yapacak. Gül, yeni yıl dolayısıyla Köşk'te öğle yemeği verecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.
- Gül, yeni yıl dolayısıyla yasama, yürütme ve yargı organları başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelecek. - TBMM Başkanı Cemil Çiçek de yemeğe katılacak.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Pakistan'da 16. D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak.

3- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kadirli Belediyesince düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılacak, Osmaniye Belediyesini ziyaret edecek.

TBMM Genel Kurulu'nda 2012 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı görüşülecek.

Adalet Komisyonu'nda Danıştay Kanunu'nda değişiklik yapan tasarı ele alınacak.

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme konulu alt komisyonun raporu görüşülecek.

İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ile bir araya gelecek.

AB liderlerinin Belçika'da 2 gün sürecek zirvesinde, zordaki bankaların nasıl kurtarılacağı ve ortak savunma projeleri konuları ele alınacak.

Ankara'da eğitim uçuşu sırasında düşen helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın cenazesi, Söke Koca Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Aydın Söke Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)