E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizGübre Fabrikaları teknik analizi---

Gübre Fabrikaları teknik analizi

Gübre Fabrikaları teknik analizi
24 Şubat 2017 - 10:47 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Gübre Fabrikaları hissesi için teknik analizde bulundu

Gübre Fabrikaları:


Not: Görselin büyük halini görmek için üstüne tıklayınız.

Bist endeksine göre performans olarak geri kalan Gübre Fabrikaları teknik analizine uzun vadeli grafiği ile başlayalım.Yeşil çizgiler arasında yükselen trendi görmekteyiz.2009 yılından bugüne iki kere bu trendin altına sarkan fiyatlar tekrar trendin içerisine girmeyi başarabilmiştir.4.83 önemli hareketli ortalama desteği 5.73 ise direnç olarak gözükmekte.Trend desteği olarak 4.48 takip edilebilir.Olası çıkışlarda 5.10 ve 5.80 dirençleri etkili olamaya devam edecektir.


Not: Görselin büyük halini görmek için üstüne tıklayınız.

Grafikleri biraz daha kısa vadeye indirgediğimizde önemli bir formasyon oluşumu içerisinde olduğunu gözlemliyoruz.Tobo formasyonu ile oluşan dip bölgesini takip etmekte fayda olduğunu düşünmekteyiz.Boyun çizigisi(mavi) direnci 5.33 lerden geçmekte. Onun öncesinde 5.10 fibonacci direnci etkili olmaya devam etmekte.Boyun çizgisinin yukarı geçilmesi halinde 5.80 ve 6.35 dirençleri takip edilecektir.Hareketli ortalama direnç ve desteğide kısa vadede etkili olmayı sürdürecektir.

Aşağıdaki grafikte ise gübre fabrikalarının bist100 endeksi karşısında nasıl hareket ettiğini görmektesiniz.Bist endeksine göre oldukaç kötü bir performans gösterdiği grafiklerde net olarak gözükmektedir. Temel olarak bilanço verilerinde beklentilerin çok altında kalınmadığı sürece önümüzdeki günlerde tepki için teknik anlamda izlenebilecek hisseler arasında olabilir.


Not: Görselin büyük halini görmek için üstüne tıklayınız.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 163,00
En Yüksek: 177,90
En Düşük: 160,50
Değişim -1,87 %
FK: 119,20
PD / DD: 7,68
İşlem Hacmi 3.139.092.642
Toplam Adet: 18.581.653
Ağırlıklı Ort.: 169,11
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)