E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGTC Global Otomotiv 1. yılını kutluyor---

GTC Global Otomotiv 1. yılını kutluyor

GTC Global Otomotiv 1. yılını kutluyor
12 Aralık 2015 - 03:51 borsagundem.com

Opel Yetkili Bayii GTC Global Otomotiv, Altunizade ve Acıbadem'deki showroomlarında çeşitli etkinliklerle Türkiye’deki 1. yılını kutluyor

Katar merkezli Mannai Grup tarafından yapılan yatırımla faaliyetlerine başlayan Opel GTC Global, Türkiye'deki birinci yılını doldurdu. Şirket yetkilileri, müşteri memnuniyeti ilkesi ile çıktıkları yolda emin adımlarla yürümeye devam ettiklerini söylüyor. 

13 Aralık'a kadar Altunizade ve Acıbadem lokasyonlarında gerçekleştirilecek aktiviteler ile müşterilerin keyifli bir hafta sonu geçirmesini hedeflediklerini belirten GTC Global yöneticileri, 13 Aralık'a kadar showroomları ziyaret eden müşteriler için sürpriz hediyeler verileceğini de bildirdi.

Opel GTC Global 1. yılına özel yüzde 1,17 gibi düşük kredi faiz imkânı ile araç sahibi olmak isteyenlerin yüzlerini, aralık ayı boyunca güldürmeye de devam edecek.

Ayrıca yıl için de yapılan büyük filo anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyen GTC Global Otomotiv, Çetur Filo Kiralamaya satılan 45 adetlik araç teslimatını da hafta sonu etkinliğinde gerçekleştirecek.

SERVİS VE KAHVALTI İKRAMI

Opel GTC Global Otomotiv'in, müşterilerinin işlerine geç kalmadan gidebilmeleri için sabah 07.30’da servis hizmeti ve kahvaltı ikramının yanı sıra; ücretsiz yerinden alım yerine teslim, ücretsiz lastik oteli ve randevu almadan gelen müşteriler için ekspres servis hizmeti de sunduğu ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)