E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray'ın 11'i açıklandı---

G.Saray'ın 11'i açıklandı

G.Saray'ın 11'i açıklandı
03 Aralık 2013 - 17:43 borsagundem.com

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde bugün PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek

Türk Telekom Arena'da saat 19:00'da başlayacak maçı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde bugün PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak.
GALATASARAY'IN 11'İ:
Ufuk, Dany, Gökhan, Ceyhun, Hakan, Yekta, Engin, Aydın, Emre, Bruma, Amrabat
Galatasaray ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında Türk Telekom Arena'da saat 19:00’da başlayacak maçı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.
Sarı kırmızılı ekipte bu maç öncesi sakat oyuncuların çokluğu Mancini’yi düşündürüyor. İtalya’da bulunan Sneijder’in yanısıra Kasımpaşa maçında sakatlanan Eboue ve Muslera ile birlikte ameliyat olan Hamit Altıntop da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde forma giyemeyecek.
İtalyan çalıştırıcı takımın son haftalardaki maç trafiğini de düşünerek kadroda değişikliğine gitti. Fazla forma şansı bulamayan isimlere şans veren düşünen Mancini, as oyuncuları dinlendirdi.
PTT 1.Lig’de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise Galatasaray’ı eleyerek sürpriz yapmayı amaçlıyor. Ligde 13.sırada bulunan Gazantep Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Trabzon Akçaabat’ı deplasmanda 3-1 yenerek adını 3.tura yazdırdı.
3.turda Altınordu ile karşılaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakibini 6-5 mağlup ederek Galatasaray’ın rakibi oldu. Bu sezon PTT 1.Lig’de 14 maça çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)