E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriG.Saray'da Mustafa Cengiz'e ibra şoku: Seçime gidiliyor---

G.Saray'da Mustafa Cengiz'e ibra şoku: Seçime gidiliyor

G.Saray'da Mustafa Cengiz'e ibra şoku: Seçime gidiliyor
23 Mart 2019 - 23:16 borsagundem.com

Galatasaray'da Mustafa Cengiz ve yönetiminin birinci dönemi, Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ibra edildi. Cengiz yönetiminin ikinci dönemi ise mali yönden ibra edilirken, yönetsel yönden ibra edilmedi

Galatasaray’ın yıllık olağan mali genel kurulu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı. Genel kurulda eski başkan Dursun Özbek yönetiminin 2018 yılının 23 günü ile kulübün mevcut başkanı Mustafa Cengiz yönetiminin iki dönem faaliyetleri üyelerin ibrasına ayrı ayrı sunuldu.

İlk olarak 2018 yılı ocak ayı Dursun Özbek yönetiminin 23 günlük faaliyetlerinin ibrasının oylaması başlarken, ardından ise Mustafa Cengiz yönetiminin ilk dönemi olan 23 Ocak - 29 Mayıs dönemi oylamaya sunuldu. Sonrasında ise Cengiz yönetiminin ikinci döneminin ibra oylamasına başlandı.

Üyelerin oylaması sonucu Dursun Özbek yönetiminin 23 günlük faaliyetleri mali ve idari yönden ibra edildi. Mustafa Cengiz yönetiminin ilk dönemi olan 23 Ocak - 29 Mayıs dönemdeki faaliyetleri de idari ve mali yönden oy çokluğu ile ibra edildi.

Mustafa Cengiz’in ikinci dönemi olan 29 Mayıs’tan günümüze kadar olan süreçte ise Cengiz yönetimi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi.

Cengiz’in idari açıdan ibra edilmemesi üzerine sarı kırmızılı kulübün tüzüğüne göre başkan Mustafa Cengiz’in 30 gün içerisinde seçim kararı alması gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ24 Mart 2019 19:07

    yemişlerde yemişler hiç bir ALLAHIN kulu neden hesap sormamış.

  • Hadi ya24 Mart 2019 07:55

    Bu takim lisecilerin elinden kurtarilmadigi muddetce hep boyle olacaktir. .Kucuk olsun benim olsun sahsi menfaatlerimede bir zarar gelmesin!!!!

  • Gsray 24 Mart 2019 07:40

    Biri gelio biri gidio borç hep yükseliyor. Satın rahatlık olsun. Bu ne böyle ya sanki futbol menajer oynuyorlar

  • atakan23 Mart 2019 23:23

    Faruk sürenin  işi. Kendi  damadını başkan  yapmak istiyor. Utan faruk  utan. GS yi bu hale getirmeye  hakkın  yok  .  GS tarihi seni nefretle   anacaktır.