E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray ve F.Bahçe'den tarihi adım---

G.Saray ve F.Bahçe'den tarihi adım

G.Saray ve F.Bahçe'den tarihi adım
12 Kasım 2013 - 08:24 borsagundem.com

Başkanvekilleri Abdullah Kiğılı ile Özkan Olcay’ın liderliğindeki toplantıda Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ebedi dost olduğunun altını çizdi...

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda fair-play görüntülerinin ön plana çıktığı derbide Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimleri tarihi bir adım attılar.

Karşılaşma öncesi birlikte yemek yiyen iki kulübün yöneticileri artık kavgaya bir son vermeleri görüşünde birleştiler, dostluğu ön plana çıkarmanın formülleri üzerine fikir yürüttüler. Başkanvekilleri Abdullah Kiğılı ve Özkan Olcay’ın liderliğinde son dönemde yaşanan olayları değerlendiren iki kulübün yöneticileri, kötü günlerin geride bırakılması gerektiğini belirtip, artık yaşanan anlaşmazlık ya da problemlerde doğrudan iletişimle sıkıntıları çözebileceklerinin altını çizdiler.

İki kulübün ebedi dost olduğununun ısrarla vurgulandığı yemekte, basın ya da internet yoluyla yapılan açıklamaların ilişkilere zarar verdiği, bu durumun iki takım taraftarlarını da gerdiği tespiti yapıldı. İki takım yöneticileri sık sık özeleştiride bulunmaktan kaçınmazken, artık işbirliğine gitme zamanının geldiği vurgulandı.

Başkanlar yok
İki kulüp yöneticileri yakın zamanda tekrar biraraya gelecekler. İlişkilerin düzeltilmesi ve gelişimi ile ilgili neler yapılacağına karar verecekler. Bu ilk adımlar atılırken başkanların olmayacağı belirtildi.
Yöneticiler belli bir yol aldıktan sonra Başkan Aziz Yıldırım ile Ünal Aysal’ın da katılacağı kapsamlı bir toplantı organize edilecek. Son derbi ile birlikte iki kulüp arasında başlayan bu olumlu havanın devamı için hazırlanan projeler ve planlar kamuoyuna açıklanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)