E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray - Konya maçı sonrası TFF'den flaş karar---

G.Saray - Konya maçı sonrası TFF'den flaş karar

G.Saray - Konya maçı sonrası TFF'den flaş karar
24 Kasım 2018 - 16:15 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray-Atiker Konya maçındaki tartışmalı penaltıya ve bunun ardından yaşananlara el koydu

Cim-Bom'un iki puan kaybetmesine neden olan 87. dakikadaki penaltıyı inceleyecek olan TFF Yönetimi, salı günü yapacağı toplantıda, orta hakem Hüseyin Göçek ile Video Asistan Hakem (VAR) Halis Özkahya arasındaki konuşmaları dinleyecek. Kim ya da kimler hatalıysa onunla yollar ayrılacak.

Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının 87. dakikasındaki penaltı pozisyonu sarı-kırmızılılarda büyük infiale neden olurken, Türkiye Futbol Federasyonu da bu duruma duyarsız kalmadı. Başkan Yıldırım Demirören ile yönetimi bu konuyla ilgili salı günü bir araya gelme kararı aldı.

Toplanmak için 13. hafta karşılaşmalarının bitmesini bekleyecek olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, ilk olarak karşılaşmayı izleyecek ve tartışmalı pozisyonları değerlendirecek. Maçın orta hakemi Hüseyin Göçek ile Video Asistan Hakem (VAR) olarak görev alan Halis Özkahya'nın performanslarını değerlendirecek olan TFF Yönetimi, VAR ile hakem arasında yaşanan konuşmaları da dinleyecek.

Konuyla ilgili Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da görüşüne başvuracak olan yönetim, iki hakem hakkında değerlendirmede bulunacak. Yapılan hatalar konusunda taviz vermeme düşüncesinde olan Futbol Federasyonu, kim hatalıysa yolları ayıracak. Eğer iki hakemde de yanlış bulunursa, ikisinin de hakemlikleri sona erecek.
 
Bu konuda son derece kararlı olduğu belirtilen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, alınacak radikal kararla diğer hakemlere de gözdağı vermiş olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bahri korkar25 Kasım 2018 19:38

    fırat aydınusu neden kontrol etmiyorsunuz  (6) 

  • iso25 Kasım 2018 12:48

    Merak etmeyin başakşehir'i bu sene şampiyon yapıp katarlılara satsınlar önümüzdeki sene de hakem hatalarıyla bizi(galatasaray'ı) şampiyon yaparlar. Niyet çok belli yani. Seneye bizim lehimize fahiş hakem hataları olabilir ligde bu sene Başakşehir şampiyon olursa. Bu daaklınızın bi köşesinde dursun

  • MİSAFİR24 Kasım 2018 20:03

    DÜNYA KUPASINDA "VAR" SİSTEMİ UYGULANDI HATALAR VE KIRMIZI KARTLARIN ORANI ÇOK AZALDI. AMA TÜRKİYE'DE "VAR" SİSTEMİ HALA UYGULANAMIYOR. BU SİSTEME RAĞMEN KİBİRDEN YANLARINA YAKLAŞILAMAYAN HAKEMLER BİLİNÇLİ OLARAK BU SİSTEMİ UYGULAMIYORLAR. ÇÜNKÜ "VAR"A GİTTİKLERİ TAKDİRDE VERDİKLERİ KARARDAN DÖNMEK ZORUNDA KALACAKLARI DÜŞÜNCESİ İLE UYGULAMAYI KULLANMIYORLAR. BÖYLECE "BU YIL GALATASARAY'IN ŞAMPİYON OLMASINA ENGEL OLMA" PLANI DA ADIM ADIM İŞLİYOR. AYRICA ŞİMDİYE KADAR "AZİZ YILDIRIM'A CEZA YAZAMIYORSUNUZ DİYECEKLER" KORKUSU İLE BAŞKALARINA CEZA YAZAMAYANLAR, AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKANLIKTAN UZAKLAŞMASINI FIRSAT BİLDİLER VE BU YIL MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İ ALTINCI ŞAMPİYON YAPMAYA KARAR VERMİŞ VE UYGULAMAYI DA BUNA GÖRE YAPIYORLAR. İNSAN "HAKKI VE ADALETİ" SADECE HAKSIZLIĞA UĞRADIĞI ZAMAN HATIRLAMAMALI. ADALET VE AHLAK HER İNSAF SAHİBİNE LAZIM.

  • bahri korkar 25 Kasım 2018 19:46

    ADALETLİ BİR VAR YOK HERKES KERŞEYDEN KORKUYOR VE DOĞRU KARAR VEREMİYORLAR  KASIMPAŞA YUKARIDA BÜYÜKŞEHİR TORPİLLİ YOKARIDA HİÇ ONLARA HATA YOK NEDEN ARKALARINDA BİRİLERİ VAR  ADALETİN OLMADIĞI YERDE FARELER CİRİT ATATR HALİS ÖZKAHYA MALATYA MAÇINDA AYNI HATALARI YAPTI FIRAT AYDINUS KEZA YİNE AYNI TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜLDÜ HİÇBİR MEDYADAN TIK YOK NEZAMAN DİLE GELECEK BUNLAR DEMİR ÖREN İŞLERİNİN BAŞINA GEÇ BIRAK SEN FTBOLDAN ANLAMIYORSUN 

  • Keklik25 Kasım 2018 01:23

    Suç hükümetin

  • ipragazcı 24 Kasım 2018 19:59

    Ben Bir futbolsever olarak diyorumki,Demiroren türk futboluna Zarar veriyorsun Allah için bu pozizyona penaltı diyen Dünyada kaç hakem var bunu bi açıklasana,,,,,,

  • Lale24 Kasım 2018 17:48

    Hem milli takım 15 yıldır dünya kupasına katılma başarısı gösteremiyor hem de lig tamamen isbilmezligin kitabını yazıyor. Spor bakanı istifa etmeli.

  • engin .a24 Kasım 2018 16:54

    tüpçü ne olacak tüpçüü.....

  • salim24 Kasım 2018 16:34

    Penaltı uydurma idi.

  • Feyza Erdem24 Kasım 2018 18:16

    Arada olur hata.