E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGri listedeki teröristler yakalandı---

Gri listedeki teröristler yakalandı

Gri listedeki teröristler yakalandı
12 Temmuz 2020 - 18:28 borsagundem.com

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nca Şenkaya kırsalında sağ olarak yakalanan 2 teröristten birinin gri listede aranan Sipan kod adlı Adem Çallar olduğu bildirildi

Jandarma timlerinin dün bölgede yaptığı operasyonda gri listede 500 bin lira ödülle aranan Hejar kod adlı Halis Eroğlu ölü olarak ele geçirilirken, 2 örgüt üyesi havanın karanlık olmasından ve bölgenin sık ormanlık olmasından faydalanarak kaçtı.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timlerince terör örgütü mensuplarının yakalanması için yürütülen operasyonda saat 09.00 sıralarında sık ormanlık içerisinde yapılan aramada Deniz kod Ender Yalçın ve Sipan kod adlı Adem Çallar saklandıkları sığınak içerisinde kıskıvrak yakalandı.

Teröristlerden Adem Çallar'ın gri listede arandığı belirlendi. Sığınakta yapılan aramada 1 M-16, 1 Kaleşnikof piyade tüfeği ve 4 el bombası ele geçirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uyan13 Temmuz 2020 04:26

    Maske gözen gire... sosyal mesaj 

  • Tarik13 Temmuz 2020 00:25

    Verin CHP  ve aparatlari.HDPve partiye verinbeslesin.

  • MELİS MARMARİSLİ12 Temmuz 2020 23:01

    Bunların kökleri çoktan kazınır idi .Eğer TSK vatanhainleri sızmasa idi.Çünkü bunları TSK sızan vatanhainleri bunları besledi, destek verdi ve korudular.birde başımızda adam gibi adam bir dünya lideri olacak.yoksa bu işler öyle söyle olursa böyle olur, böyle olursa söyle olur demekle olmuyor.yumruğunu masaya vuracaksın gerekli kararları alacaksın.

  • Vb12 Temmuz 2020 21:02

    Sezgin seninkileri yakalamışlar gene, çık bı insan hakları açıklaması falan yap, piknik yapıyorlardı falan de...

  • &&&& ^^^^ &&&&12 Temmuz 2020 20:59

    benim anlamadığım bir şey var.diyelim ki HDP ve CHP iktidara geldi bu pkk lı teröristleri acaba af yapıp serbest bırakılar mı

  • Nedim13 Temmuz 2020 06:29

    Hiç şüphen olmasın

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU12 Temmuz 2020 20:07

    TSK son yıllarca içindeki vatanhainleri fetö yani abd nin köpekleri bir bir temizlendikce daha aktif hareket etmektedir.bence bu iki kişi de konuşturup gebertseler daha iyi idi.