E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGram altından yeni rekor---

Gram altından yeni rekor

Gram altından yeni rekor
30 Mart 2020 - 14:57 borsagundem.com

Korona virüs sebebiyle artan risk ve belirsizlik güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarında yükselişe neden olurken gram altın da 341 lira ile rekor kırdı

Korona virüs salgını nedeniyle yatırımcılar altına olan aleplerini artırdı. Spot altının ons fiyatındaki yükseliş ve dolar/TL kurundaki artışla birlikte gram altın iç piyasada rekor tazeleyerek 341,65 TL'ye kadar çıktı.

Çin'de görülüp dünyaya yayılan yeni tip korona virüsten dolayı oluşan küresel risk ile altının ons fiyatı 1.615 dolara yükseldi. Koronavirüse ek olarak Fed'in geçtiğimiz günlerde sınırsız parasal genişlemeye işaret etmesi altın fiyatlarında sert yükselişlere yol açtı. Altın gramı rekor tazeleyerek iç piyasalarda öğleden sonra 341 TL civarında seyretti. Çeyrek altın ise 525 TL'den satıldı.

Geçtiğimiz hafta 1.670 doların üzerini gören spot altın bu haftaya sakin başladı. Spot altının onsu saat 14:40 itibarıyla 1.645 dolar seviyelerinde.

Son zamanların en iyi yatırım aracı altın için bomba analiz

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ30 Mart 2020 16:19

    bu henüz daha başlanğıç mayıs ayının sonunda altının gramı 375-410 TL olmasını beklemekteyim.