E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa‘Grafiklerin Efendisi’ Serdar Uluca Borsa Gündem’de---

‘Grafiklerin Efendisi’ Serdar Uluca Borsa Gündem’de

‘Grafiklerin Efendisi’ Serdar Uluca Borsa Gündem’de
08 Ekim 2018 - 07:11 borsagundem.com

Çeyrek asırlık aracı kurum tecrübesi ve Teknik Analiz ustalığıyla grafiklere hükmeden Serdar Uluca, Borsagundem.com Yazı Ailesi’ne katılıyor. Güçlü bir köşe, Sermaye Piyasalarına vizyoner bir bakış artık sizlerle…

BORSAGUNDEM.COM

Finansal okuryazarlığın bayrak portalı, borsa ve ekonomi haberciliğinin rakipsiz internet sitesi borsagundem.com, finansal okuryazarlığın gönüllü bir neferini, sermaye piyasalarının usta bir ismini, tecrübeli bir ‘teknik analizci’sini okurlarıyla buluşturuyor.

‘Grafiklerin Efendisi’ Serdar Uluca, Gündem Medya Grubu Yazı Ailesi’ne, Borsagundem.com’un güçlü kalemleri arasına katılıyor.

Bugüne kadar yatırımcıların sahada tanıdığı Uluca, 10 ay önce hayata geçirdiği yeni girişimin ardından bu kez borsagundem.com’un, güçlü ve yüksek tempolu haberciliğine, Türkiye’nin özlediği müthiş ‘teknik analiz metodu’yla katkı yapmaya hazırlanıyor.

MÜTHİŞ BİR KARİYER

Kartvizitine şöyle bir bakıyorsunuz, gözünüzü alamıyorsunuz. Alkışlanacak bir kariyer. Karşınıza, Akdeniz Menkul Değerler’de ‘dealer’lıktan başlayan, Eczacıbaşı Menkul Değerler, Pamukbank Yatırım Merkezi, Ak Yatırım , Yapı Kredi  Yatırım ve Oyak Yatırım’da ‘üst düzey’ yöneticilikle süren çeyrek asırlık bir ‘Borsacı’ çıkıyor.

1993 nasıl ki Uluca için hisselerin dünyasına adım atışta önemli bir tarihse, 1 Kasım 2017 de yeni bir yaşama başlangıcın yılı olarak kayıtlara geçiyor.

Meslek hayatı boyunca binlerce trade işlemi yapan, ultra high-net worth müşterilere yatırım danışmanlığı hizmeti veren Uluca, geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmak amacıyla Grafiknediyor.com’u kuruyor.

GRAFİKLERE HÜKMEDİYOR

Parmak ısırtacak kadar kıymetli ‘Teknik Analiz’ deneyimini ‘stratejist’ kimliğiyle aktaran, tasarruf sahiplerine yeni ve iddialı açılar çizen, kafaları karıştıran sorulara yanıt, sorunlara çözüm üreten Serdar Uluca, güvenli yatırım limanları arayanların, borsaya ilgi duyanların kapısını çaldığı bir marka. Grafiklere hükmediyor. Yazılı ve görsel içeriklerle, videolarla, kapsamlı raporlarla, hem bilinçlendirme terapileri tadında ders veren, hem de piyasaların bugünü ve yarını hakkında görüşler ortaya koyan bir ‘hoca’.

NE DEDİYSE O!

Dolar/TL üzerindeki baskı nasıl hafiflerin cevabını o veriyor. Kurda beklenen seviyeyi söylerken, ‘yeni düşüşler beklemeyin’ sözleriyle uyarırken anlattığı masal değil, strateji.

“Panik yatışacak, normalizasyon süreci başlayacak, hızlı bir düzeltme yolda…” derken üflemiyor, tam tersine piyasaların geleceğini okuyor. Zaten ne söylediyse o! Gerçekleşiyor.

Her kırılma sonrasında endekse gelen satışları, derinleşmeyi, yeni dip seviyelerini grafiklerle resmederken yatırımcıyı şüphe içinde bırakmıyor, korkutmuyor, analizle aydınlatıyor.

Uzun bayram tatilleri gibi özel zaman dilimleri sorası oluşan meraklar ya da ekonomi ve siyasi krizlerin arkasından gelecek olanlar ondan soruluyor. “Piyasaları nasıl bir manzara bekliyor?” sorularına sıcak detaylarla karşılık veriyor.

AKADEMİSYENLİK YOLDA

İzmirli Serdar Uluca, yıllar sonra, işletme eğitimine ev sahipliği yapan, hayat yolunu çizen kentine vefa borcunu ödemek için akademisyenliğe adım atıyor. 2019’da İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi bünyesindeki Executive MBA öğrencilerine Uygulamalı Finansal  Piyasalar ve Teknik  Analiz  dersleri  verecek, kurulması planlanan finans laboratuvarında ‘Trading Instructor’ olarak görev yapacak.

HAYATININ EN ÖNEMLİ KARARI

46 yaşında hayat yoluna yeni basamaklar ören, SPK İleri Düzey ve Türev Araçlar lisanslarına sahip, İngilizce ve Fransızca bilen Serdar Uluca, en stratejik ve önemli kararını da Türkiye’nin e-konomi gazeteciliğinde önde gelen adreslerinden Borsagundem.com’da köşe yazarlığı için aldı.

FIRSATLARA AÇIK, RİSKLERE KARŞI UYANIK

Bundan böyle kafanızda binbir kuşku ve panik içinde dolaşmayacaksınız. Çünkü her dakika piyasaları okuma yeteneğine sahip, yatırımlara ve yatırımcılara rehber olacak cesur bir ismi, manipülatörlerin korkulu rüyası bu kulvarda okuyacaksınız. Fırsatlara açık, risklere karşı uyanık olacaksınız. Sinyalleri kapacaksınız. Güne Uluca moraliyle başlayacaksınız.

VİZYONER IŞIKLA ZİRVEYE YOLCULUK

Uluca yeni köşesinden hisse dünyasında yürekli açılımlarla sizi hedefe götürecek. Vizyoner bakış ışığında yolunuz hep zirveye olacak.

Teknik Analiz Üstadı Serdar Uluca, kıskanılacak bilgi birikimini Türkiye’yle paylaşmak adına Borsa gundem.com’da…

İlk yazı yakında...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ky10 Ekim 2018 07:26

    Hadi bakalım hayırlı olsun.

  • cey cey09 Ekim 2018 12:18

    GRAFIK EFENDISI AMA ILLA GOLD UYELIK YADA BIR HAFTA SONRA GRAFIK ERISIMI NEDIR YIL 2018 !

  • The broker 08 Ekim 2018 13:11

    Şirketin gerçek değerine göre Piyasa değerine kaç kat şişmiş şirket hisselerini grafiklerle teknik lafazanlıkkarıyja piyasaya yedirme çok yaygın. Makul fiyatta olan hisselerin grafiğini yayınlarsa güvenilir olur.

  • Selim Kurtulmuş08 Ekim 2018 10:31

    Serdar'ın önemli bir tecrübe barındıran teknik analizlerinin Borsagundem okuyucularına piyasa yolculuklarında önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum..Başarılar dilerim.

  • Halil08 Ekim 2018 09:49

    Borsanın bileni olmaz biteni olur. Borsa pişmanlıktır hayatınızı köreltir.

  • mecnun08 Ekim 2018 13:21

    haklısınız. borsaya 20 bin lira koyup 2 sene sonra o parayla ev alabiliyorsan borsacıyım diyeceksin burada yazacaksın. yoksa boş yere yorum yapmayacaksın.

  • Oğuz08 Ekim 2018 08:57

    Çok bilseydi o kadar sürede trilyoner olurdu.