E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGöztepe Token'da Abramovich rüzgarı!---

Göztepe Token'da Abramovich rüzgarı!

Göztepe Token'da Abramovich rüzgarı!
22 Mart 2022 - 20:07 borsagundem.com

Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi alacağı iddiasının ardından kulübün FAN Token'ları uçtu. GOZ FAN Token'ların değeri 24 saatte 3 kat arttı.

Mehmet Sepil'in Göztepe Başkanlığı'nı bırakmasından sonra kulübü satacağı iddiaları yoğun şekilde ortaya atılmaya başlandı. Ve Göztepe'ye talip olan ismin ise Rus iş insanı Roman Abramovich olduğu ileri sürüldü. Rusya'nın Ukranya'yı işgal etmesi sonrası İngiltere tarafından uygulanan yaptırımlar çerçevesinde Chelsea'yi elden çıkartmak zorunda kalan Abramovich'in Göztepe'yi alacağı iddiası gündeme manşetlerden girdi.

Takımı almadan şahlandı! Abramovic'in adının geçmesiyle Türk kulübünün değeri 3 kat arttı

43 MİLYON DOLARA YÜKSELDİ

Ajansspor'daki habere göre; Rus oligarkın Göztepe'yi alıp almayacağı bir yana, söylentinin etkisiyle bile Göztepe FAN Token'ları ($GOZ ) piyasada uçurmaya yetti. Fiyat son 24 saatte 3 katına çıktı. Haberlerin ardan, bu haberin yayına hazırlandığı saat 14.00 itibarıyla kulübün FAN Token'ındaki işlem hacmi 43 milyon 935 bin dolara yükseldi. Fan Markecap verilerine göre 3.17 dolardan işlem göre Göztepe FAN Token'ındaki artış oranı son 24 saat içinde yüzde 294.3'ü buldu.

DÜNYA DEVLERİYLE ÇALIŞIYORLAR

Göztepe Kulübü, Socios.com ile işbirliğine giderek $GOZ Fan Token'ı 27 Nisan 2021'de piyasaya 10 liradan sürmüştü. Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüple çalışan Socios.com dünya çapında da FC Barcelona, Manchester City, Paris Saint-Germain ve AC Milan gibi büyük kulüplere FAN Token çıkarttı.

Abramoviç Süper Lig ekibini mi satın alıyor? İddialar güçlendi

 

Rus milyarder Abramoviç'in lüks yatı Datça açıklarında

 

AB, Rus milyarder Roman Abramoviç'i yaptırım listesine ekledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin23 Mart 2022 09:42

    bodrum spor 

  • yorum22 Mart 2022 23:19

    inter var Milan var Juventus var niye göztepe gibi ucuz bir takım alsın haber kendi başına spekülasyon adamın karizmasına yakışmaz

  • Serkan mırık22 Mart 2022 21:39

    Ülkesi savaştayken adamın hiç başka işi gücü yok göztepeyi alıcak şaka mı bu yatırımcılar

  • Türkoğlutúrk 24 Mart 2022 08:40

    Uyaaniklar boyle kazanıyor,mallar olmasa nasıl kazanacaksın.

  • Sai22 Mart 2022 21:00

    :D abram takımı alsa göztepe dünyadaki müsabakalardan men edilir, bunun iyi bişey olduğunu düşünen net maldır :D Millet köşe köşe adamdan kaçıyor tekmeyi vuruyor, bizimkiler ooo abraam :D

  • Mucise Reis ;)22 Mart 2022 20:33

    Dün gece haber ingiliz gazetesinde yayaınlandı. birileri kullandı. yüzde 524 ler eçıktıgını gordum. sonra düşerek yüzde 200 lere geldi... sonra ise Bodrum spor alındı gözdepe deil diye başka heberler yapıldı öyle böyle derken birileri köşe oldu . birileri ise ciddi büyük bir yara... Çok dikkatli olmayanlar, köşeyi dönerim diyenler vurgun yedi. umarım ciddi problem yaşamaz yatırımcılar. Avrupalının bulaşmadığı coınler çok tehlikeli 5 trilyon ile uçurur sonra kondurursun bu coınlerı.  Dikkat söylentili hisselerede, coınlerede bulaşmayın. dest olsun bu