E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGözler TÜİK'te! Enflasyon rakamları bugün açıklanıyor---

Gözler TÜİK'te! Enflasyon rakamları bugün açıklanıyor

Gözler TÜİK'te! Enflasyon rakamları bugün açıklanıyor
04 Nisan 2022 - 06:52 borsagundem.com

Nisan ayında ekonominin gündemi yoğun. Bugün, enflasyon ve dış ticaret istatistikleri belli olacak. Emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı da bu ay içinde açıklanacak

Nisan ayında ekonominin gündemi yoğun. Bugün, enflasyon ve dış ticaret istatistikleri belli olacak. Emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı da bu ay içinde açıklanacak. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Necip Baykal04 Nisan 2022 20:11

    Bu muhaliflerin saray korkusu ne ABD BEYAZ SARAY RUSYA KRMLİN SARAYİ İNGİLTERE SSARAYİ ONLARA SARAY YAKİSİYORDA BİSİM SARAYİMİZDAN KARNİNİZİN AGRİSİ NE

  • Bu muhalafet ile bir şey olmaz.04 Nisan 2022 09:52

    TUİk kamunun değil sarayın emrinde dolayısıyla açıkladığı rakamı en az iki ile çarpmak lazim. Enar verileri en gerçekçi ve güvenilir oda yıllık  % 142 aylık ise % 11,5  açıkladı. Vah memleketim açık bir hipereflasyon altında durgunluk yaşanıyor. Halk artık temel ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor. Bunu bir tek muhalafet anlamadı. Ne bahtsız bir milletiz ki çok kötü ve yetersiz bir muhalefetimiz var dünyamızdan bir haber kendi köşklerinde.

  • Türkoğlutúrk04 Nisan 2022 08:58

    Anlaşıldı TÜİK başkanı görevden alınacak.