E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGözler Gazze sınırında: İsrail'den kritik karar---

Gözler Gazze sınırında: İsrail'den kritik karar

Gözler Gazze sınırında: İsrail'den kritik karar
23 Ekim 2023 - 12:46 borsagundem.com

ABD'nin harekatın ertelenmesi için İsrail'e baskı yaptığı haberlerinin ardından İsrail, Gazze'ye kara harekatının ertelendiğini açıkladı.

İsrail ordu radyosu, Tel Aviv’in bölgeye takviye ABD kuvvetleri gelene kadar Gazze Şeridi’ne yönelik kara savaşını ertelemeye karar verdiğini duyurdu.

İsrail ordu radyosundan yayımlanan haberde, “ABD, İran’ın bölgedeki güçlerine yönelik saldırılarının artması endişesiyle kara manevrasına hazırlık olarak Orta Doğu’ya takviye Amerikan kuvvetleri göndermeyi planladığını İsrail’e bildirdi” ifadesi kullanıldı.

Haberde, tahminlere göre takviye ABD güçleri gönderilene kadar beklenmesi ve kara harekatının ertelenmesi konusunda mutabık kalındığı kaydedildi.

‘HAZIRLIKLAR ARTIRILACAK’

İsrailli yetkililerin, operasyonun ertelenmesinin tek nedeninin bu olmadığını belirttikleri aktarılırken, askeri güçlerin operasyonel hazırlığının arttırılması, Hamas’ın elindeki esirler meselesine çözüm bulunması ve ek serbest bırakma anlaşmalarının uygulanma olasılığı gibi başka nedenlerin de olduğuna işaret edildi.

İsrail, sabaha kadar Gazze'yi bombaladı

 

İsrail: Kara harekatı aylar sürebilir

 

ABD İran'ı uyardı: Karşılık vermeye hazırız

 

İsrail, Mısır mevzisini vurdu

 

İsrail: Gazze'ye yönelik saldırıları artıracağız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN23 Ekim 2023 18:42

    RAN KADAR LANET BİR MİLLET YOKTUR.HANGİ ÜLKELERDE İSE KENDİLERİ DE OLMAK ÜZERE HALKI ACILAR İÇİNDE YAŞADIĞI GİBİ BULUNDUĞU ÜLKELERİİDE ACILAR İÇİNDE YAŞAMAKTADIRLAR.DİN ADAMLARIMIZ İRAN HİÇ SEVMEZ VE SOHBETLERİNDE BUNLARIN YANLIŞLARINI ANLATIRLAR.BUNLARIN BULUNDUĞU YERLERDEN YEMEN, LÜBNAN, SURİYE IRAK LİBYA HEPSİ EKMEĞE MUHTAÇLAR.BÖYLE APTALCA BİR HAMASIN HAREKETİ OLABİLİRMİ BENCE HAMASIN İÇİNE SIZMIZ EMPERYALİST AJANLARI BUNLARI BU HAREKETİ YAPTIRDI İSRAİL KAMUOYU PARAMPARÇA İKEN TAM DAĞILACAK İKEN İSRAİLİN YEMEĞİNE EKMEK BÖLÜP KOYUP BU SALDIRILARINI OLUMLU OLMASI YÖNÜNDE DÜNYADA BİR GÖRÜŞ OLUŞTURDULAR. PEKİ BU ÖLEN 6000 KİŞİNİN ÖLÜM BEDELİNİ KİM VERECEK.

  • Mucise Reis : )23 Ekim 2023 17:32

    Orta doğu devletleri ve islam birlikleri artık kendine çeki düzen vermeli. Bulundukları coğrafyalarında etkın olmalı, kardeş olmalı. dost olmalı, müttefik kurmalı... Bu kafa ile tek tek israilin yemi olacaklar. Petsol zengınler ebakıyoruz ABd sılah sanayı ARGE sanayını paralar petrol paraları ile beslıyor.. ne oluyor?? sonra bu silahlar ortadoğuda islam ve müslüman kanı akıtıyor... Arapların silahlar hepsi avrupa, nato, abd vb silahlar savaşacak araç gereçlerini üretemıyor İslam devletleri. EEee gelin Türkiye ye verin o sermayelerinisi, İslam ve Türk dünyası bol bol yerli ve nato, rus, haçlı vb alternatif silahlar üretsin. sizde ülkenızde üreyin bizleri destekleyın... Bu kafa ile anca yok olmaya mahkumsunuz.... Filistin için ağlayanlara bakın hele, paraları  silah sanayınde gavura çalışıyor... aldıkları silahları kullanamıyorlar bile kilitli hepsi.. Yazık masumlara....çocuklara...

  • Mucise Reis : )23 Ekim 2023 14:42

    Bu soykırımcı israil yener ise yalnızca TÜRK ORDUSU bitirebilir ama bunun zamanı gelecek hemde bir kaç sene sonra.

  • Mucise Reis : )23 Ekim 2023 17:34

    Herkes kendi vatanını savunsun. Bizene ? Bizim savaşımız yok orada... Devlet kuramayan, ordu oluşturamayan, bölgede birlik oluşturamayan arap devletlerı toplumları ne yapacaksa yapsınlar... bize ne ? ordu gönderiyoruz ?