E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGözde ve İstanbul Portföy serbest fon kuruyor---

Gözde ve İstanbul Portföy serbest fon kuruyor

Gözde ve İstanbul Portföy serbest fon kuruyor
04 Aralık 2020 - 09:46 borsagundem.com

Gözde Girişim ve İstanbul Portföy arasında ‘Serbest Özel Fon’a ilişkin bir protokol imzalandığı açıklandı

BORSAGUNDEM.COM

Yıldız Holding’in ana ortakları arasında olduğu ve hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören Gözde Girişim, İstanbul Portföy işbirliğinde serbest fon kuruyor.

İstanbul Portföy’le imzalanan protokole ilişkin gelişme, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı tarafından KAP’a yollanan açıklamayla duyuruldu.

PROTOKOL İMZALANDI

Açıklamada şöyle denildi:

“İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından kuruluş aşamasında olan ve Şirketimizin portföyünde yer alan bir kısım halka açık şirket payları ile, girişim sermayesi yatırım ortaklıkları tebliğ sınırlamalarına uyulmak suretiyle katılım sağlayacağı bir Serbest Özel Fona ilişkin olarak İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. ile; SPK'nın fonun kuruluşuna izin vermesi halinde yürürlüğe girecek bir Protokol imzalanmıştır.”

Günün önemli şirket haberleri 04/12/2020

Borsa İstanbul haftayı kazançlı tamamlama çabasında

Hangi hisselerde yabancı payı değişti

Tümosan ve Kalkınma Bankası sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 22,74
En Yüksek: 22,92
En Düşük: 22,20
Değişim 1,16 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,39
İşlem Hacmi 20.845.800
Toplam Adet: 919.672
Ağırlıklı Ort.: 22,47
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Numan ünalmış05 Aralık 2020 20:36

    Yatırımcı masası da iyi araştırma yapmış maşallah hisse 4.5 tl den halka açılmış 5 yıl önce 14000 tl yi görmüş şimdi on tl nin biraz üzerine çıkmış iyi kazandırmış ne hesap ama brova bu matematik hesabını yapana.10 yılda 1 e 1 den az fazla getiri temettü yok bölünme yok süper getirmiş hesabına heyran.

  • Acemi 04 Aralık 2020 11:18

    TUna beyi temmuz ayında gözde yazdı çok övdü falan filan 6 lira sınırından aldım 5 ay oldu hisse neredeyse hala aynı fiyatta Siz siz olun kimsenin aklıyla işlem yapmayın Rastgele herhangi bir hisse alsam 5 ay bekleseydim yüzde 90 ihtimalle en az yüzde 60-70 kar edecektim Kimse kimseye uçacak kaçacak hisseyi söylemez Bu twitterdaki her şeyi bilen borsacılar niye bize izmit piston ittifak holding karton carfeorsa gibi hisseleri söylemiyorlar Hep diyorlar uzuncu olan kazanır Ama sadece kendileri kazanıyorlar İşin özeti kimsenin söylemiyle hisse alıp satmayın Kendi aklınla bi hisse belirle 6 ay sabırla bekle içinde