E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGözde Girişim'den satış açıklaması---

Gözde Girişim'den satış açıklaması

Gözde Girişim'den satış açıklaması
14 Şubat 2019 - 21:41 borsagundem.com

Gözde Girişim, Kümaş Manyezit Sanayi'nin satışıyla ilgili RHI Magesita NV ile münhasırlık sözleşmesi imzalandığını açıkladı

Gözde Girişim, bağlı ortaklığı Kümaş Manyezit Sanayi'nin satışı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama gönderdi. Açıklamada, daha önce duyurulan Kümaş Manyezit Sanayi'nin muhtemel stratejik alıcılara yönelik çalışmalara başlanmasının ardından, bu kapsamda potensiyel alıcılardan bir tanesi olan RHI Magesita NV ile münhasırlık sözleşmesi imzalandığı duyuruldu.

Gözde Girişim tarafından konu ile ilgili KAP'a gönderilen açıklamanın tamamı şu şekilde:

Şirketimiz girişim sermayesi faaliyetleri kapsamında daha önce açıkladığımız üzere portföy şirketlerimizden Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş.'nin muhtemel stratejik alıcılara satışına yönelik çalışmalar yapılmasına başlanılması amacıyla şirket yöneticilerimize yetki verildiğini ve bu kapsamda çalışmaların devam ettiğini duyurmuştuk. Bu çalışmalar kapsamında potansiyel stratejik alıcılardan bir tanesi olan RHI Magnesita NV ile Münhasırlık Sözleşmesi imzalanmıştır. Bu çalışmalar ve görüşmeler kapsamında gerçekleşecek gelişmelerin II-15.1 no.lu Özel Durumlar Tebliğine uygun olarak yatırımcılarımıza KAP üzerinden duyurusu ayrıca yapılacaktır.

Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş. ve hissedarlarının finansal danışmanlığını ÜNLÜ&Co yapıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 23,00
En Yüksek: 23,60
En Düşük: 22,26
Değişim -6,88 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,48
İşlem Hacmi 161.325.674
Toplam Adet: 7.033.135
Ağırlıklı Ort.: 22,91
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Danismaz14 Şubat 2019 22:45

    Hirsizlara bulasmayin , ornek ihlas

  • ALAATTİN CAMGÖZ14 Şubat 2019 22:15

    ülker grubunun hiç bir senedini almayın.murat ülker de milleti dolandırıyor.kerevit taşı millete kitledi.kar eden şirket sürekli zarar yazdırıyor ve parayı ülker gıdaya aktarıyor.gıda maddeleri yüz ikiyüz artmış iken bilanço hep zarar.bir zamanlar gözde de millet dolandırdılar.yeşil sermayeden uzak durun.

  • Tespit 14 Şubat 2019 21:57

    Yarın simsarllar kargalar akbabalar üşüşür üstüne ky da kıyısından bir lokma alabilir mi bilmiyom erken kalkan az da olsa ekmek yer gibi duruyor 5tl sı var ytd kendi düşüncem...