E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiGoogle'dan ChatGPT'ye rakip---

Google'dan ChatGPT'ye rakip

Google'dan ChatGPT'ye rakip
22 Mart 2023 - 07:20 borsagundem.com

18 yaş sınırı ile birlikte bazı kullanıcılara açılan Google'ın yeni yapay zeka konuşma uygulaması Bard, rakibi ChatGPT'nin aksine internetteki güncel bilgilere ulaşılabiliyor ve "Google it" butonuyla arama yapılabiliyor.

Google, Bard'ın "sınırlarının" olduğu, yanılabileceği ve taraflı cevaplar verebileceği uyarısında bulundu.

Çünkü Bard, var olan gerçek bilgilerden "öğreniyor". Bu nedenle klişe yanıtlar verebilir, yanlış bilgiler ortaya koyabilir.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Google: Yapay zeka yarışında geç kaldık

 

Bank of America: Google’a yatırım yapmak için en doğru zaman

 

Google ve Tezos'tan Web3 Ortaklığı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )22 Mart 2023 09:11

    Ermistan soykırımı dendiğinde belki dünyaya kendi ansiklobedik bilgilerini verecekler, olmayan şey var diyecekler... belki yahudilik alanıdna araştırmalarda, mazlum garip ezilmiş nasiden kaçan ve yokluk fakırlık çeken, filistinlilerce baskı gören gibi farklı bilgiler oluşacak. Burada aklıma ilk gelen şu oldu. Atatürk ne dedi ? Türk tarih kurumu... Türk dili kurumu.. yani asli kaynak bu kurumlar. bu kurumlar harici bilgiler uydurma bilgiler olacak. Acilen ilgili kurumlar yanıltıcı yanlış hatalı bilgileri düzeltip, onlıne platformlarda özel bol bol bilgi veri vb paylaşım yapmalı. Çünkü bu otomatık yapay zeka neredne belesnıyor ise, bir kaç kılcal damarına doğru bilgileri vermek, soru cevap olarak bu bilgileri kullanmasını sağmak zorundayız. ingilizce, fransızca, ispanyolca, italyanca, vb. farklı dillerdede aynı içerikleri yüklemeliyiz. Hem araştırmacılar, hem yavap zekalar buradan bizlerin asli ve doğru bilgilerini kullansın.  doğru öğretilsin dunyaya tarıh ve dılımız bilgileri

  • Mucise Reis : )22 Mart 2023 09:06

    Henüz bazı ülkelerde desteklenmiyor. O bakımdan Türkiye den hemen Bard test edeyim diye ummarın. Bizde destek yok. Yabancı dil olarak farklı ip no gösterebilirseniz sizlere yardımcı olabilir. oldukça başarılı diyebilirim. yapay zekalar oldukça başarılı. bunların konuşanı  felan da yapılacak. ansipkolobik bilgi veriyorlar şuan için. kişiye özel hesaplar ile giriliyor. yani sizlerin kapasitenizi algılayıp psikilojık ruh halınıze kadar kişisel öngmrü oluşturabiliyor. yaptığınız araştırma, kullandığınız soru cevap cümlelerile kişisel analınızı yapabiliyor. Gerçekten nsan zekasını el altından teste dip, seviyesini bulup belki ileride küresel silah olarak kullanılacak. kişi analızlerı, kimın neye meyilli olduğunu, ruh dunyası ve zaafları kayıt altına alacaklar. ileride reklamlar belki bu sistemin gizli çalışma veri sonuçlarına göre pc, cep tel vb çıkacak. bu işte büyük paralar ve kazançlar var...