E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizGoodyear teknik analizi---

Goodyear teknik analizi

Goodyear teknik analizi
30 Mart 2017 - 08:41 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Goodyear hissesi için teknik analizde bulundu

GoodYear

Not: Görsele tıklandığında büyüyecektir.

Sermaye artırımı sonrasında nekahat döneminin devam ettiğini görmekteyiz.Dip çalışması devam ederken 3.90 fibonacci direncinin etkili olduğunu görüyoruz.Bu direnç seviyesine çarpan fiyatların geri geldiğini 3.47 lerden geçen hareketli ortalama desteğinin ise trende destek verdiğini görmekteyiz.Çıkış kanalı içerisinde hareketin devam ettiğini grafikte görmektesiniz.

Sermaye artırımı sonrasında yaşanan şelale düşüşü ardından oluşan geniş tabanlı DİP formasyonu içerisinde hareket yatay olarak devam etmekte.Böyle sert hareketler sonrası farklı senetlerde de benzer grafikleri görebilirsiniz.Kısa vadede oluşan üçgen formasyonu(turuncu) önümüzdeki günlerde sert bir hareketin olabileceğine dair ipuçları vermektedir.Üçgenin gitgide sıkışıyor olması sert bir hareketin habercisi.Aşağıda 3.60 desteği oldukça önemli üçgenin direnç seviyesi ise 3.80 lerden geçmekte ve giderek alçalmaktadır.Üçgen yukarı doğru kırıldığı anda hedef seviyesi 4.20 ler olabilir.Bu formasyonun dikkatlice takip edilmesini tavsiye ediyoruz.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 20,98
En Yüksek: 21,36
En Düşük: 20,44
Değişim 3,35 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,90
İşlem Hacmi 38.168.434
Toplam Adet: 1.816.886
Ağırlıklı Ort.: 20,97
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)