E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGoodyear ile Lastik-İş toplu sözleşme imzaladı---

Goodyear ile Lastik-İş toplu sözleşme imzaladı

Goodyear ile Lastik-İş toplu sözleşme imzaladı
23 Şubat 2018 - 06:35 borsagundem.com

Goodyear ile Lastik-İş arasında 11 Ocak'ta başlayan toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı

Goodyear ile Türkiye Petrol, Kimya ve Lastik Sanayi İşçileri Sendikası (Lastik-İş) arasında toplu sözleşme imzalandı. Toplu sözleşme görüşmeleri 11 Ocak'ta başlamıştı.

Goodyear'dan konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Türkiye Petrol, Kimya ve Lastik Sanayi İşçileri Sendikası (LASTİK-İŞ) ile Şirketimiz arasında 11 Ocak 2018 tarihinde başlayan 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri, 22.02.2018 tarihinde anlaşma ile sonuçlanmış ve 24 ay süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalanarak, 01.01.2018 tarihinden geçerli olmak üzere, yürürlüğe girmiştir.

Ayrıca 25. ve 26. Dönem toplu iş sözleşmelerine ek olarak imzalanan protokollere tabi "Destek Hizmetleri Grubu" adı altında istihdam edilen çalışanlarımız da toplu iş sözleşmesi kapsamına dahil
edilmişlerdir. 

Varılan anlaşma neticesinde Toplu İş Sözleşmesi kapsamındaki çalışanlarımızın ücret ve sosyal haklarında a) lastik işçisi olarak görev yapanlar için enflasyon oranında, b) Destek Hizmetleri Grubu'nda çalışanlar için ise %14 oranında artış yapılmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)