E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGood morning İncirlik---

Good morning İncirlik

Good morning İncirlik
20 Mart 2014 - 05:44 borsagundem.com

RTÜK, ABD Büyükelçiliği’nin başvurusu üzerine Adana’daki İncirlik Hava Üssü’nde Amerikan askerlerine yönelik radyo yayını yapılması için izin verdi

ABD Büyükelçiliği, Dışişleri Bakanlığı’na başvurarak İncirlik’te radyo yayını yapılması için izin istedi. Ancak bu tür yayınlar TRT üzerinden yapılabileceği için Dışişleri Bakanlığı TRT’ye yazı gönderdi. TRT de Üst Kurul’a izin verip veremeyeceğini sordu.

İZİN VERDİ

Meltem Özgenç'in Hürriyet'teki haberine göre RTÜK dünkü toplantısında konuyu görüştü. Amerikan askerlerine yönelik yapılacak radyo yayınının TRT üzerinden bir frekans tahsis edilerek yapılabildiği konusunda oy çokluğu ile karar alındı.

Karara CHP kontenjanından seçilen üyeler Ali Öztunç ve Süleyman Demirkan ile MHP kontenjanından seçilen üye Esat Çıplak muhalefet etti.

ALMANYA’YA DA İZİN VERİLMİŞTİ

Üst Kurul daha önce de Almanya’nın, Suriye’nin balistik füze tehdidine yönelik Kahramanmaraş’ta konuşlandırdığı iki Patriot füze bataryasında görevli askerlerine moral için yaptığı radyo başvurusunu olumlu bulmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)