E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları Goldman'dan "emtia alın" tavsiyesi---

Goldman'dan "emtia alın" tavsiyesi

 Goldman'dan emtia alın tavsiyesi
29 Ağustos 2022 - 08:42 borsagundem.com

Goldman Sachs analistleri emtia fiyatlarındaki son düşüşün büyük bir alım fırsatı yarattığını belirterek yatırımcılarına “şimdi emtia alın, resesyondan sonra endişe edersiniz” tavsiyesinde bulundu.

Menkul kıymetler piyasalarında resesyon fiyatlaması tam gaz devam ederken Goldman Sachs’tan oldukça iyimser bir emtia tahmini geldi.

Bloomberght'te yer alan habere göre, aralarında Sabine Schels’in de bulunduğu Goldman Sachs analistleri emtia fiyatlarındaki son düşüşün büyük bir alım fırsatı yarattığını belirterek yatırımcılarına “şimdi emtia alın, resesyondan sonra endişe edersiniz” tavsiyesinde bulundu.

Analistlere göre Avrupa dışında önümüzdeki 12 ayda resesyon riski “göreceli olarak düşük”. Emtianın diğer varlık sınıflarına göre resesyonu daha fazla fiyatladığına dikkat çeken analistler buna karşın birçok emtiada arz sıkıntısı yaşandığına vurguladı.

Goldman analistleri emtia arasından petrol ürünlerinin yükselişe öncülük edeceğini düşünüyor. Bloomberg Emtia Spot Endeksi Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin damgasını vurduğu yılda yüzde 20
yükseliş yaşadı. Endeks haziran ayında rekor kırmıştı.

Goldman Sachs'tan petrol tahmini

 

Goldman Çin hisselerinde yükseliş bekliyor

 

Goldman yatırımcıların resesyon algısını değerlendirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)