E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs'tan gelişen piyasa tavsiyesi---

Goldman Sachs'tan gelişen piyasa tavsiyesi

Goldman Sachs'tan gelişen piyasa tavsiyesi
21 Haziran 2018 - 09:19 borsagundem.com

Goldman Sachs gelişen ülkelere yatırım yapılmasını tavsiye etti. Stratejistler yılın ikinci yarısında Şili Pezosu, Peru Solu, Kolombiya Pezosu, Güney Afrika Randı tavsiye etti

Goldman Sachs stratejistleri, son dönemde gelişen ülke varlıklarının değer kaybettiğini ancak birçoğunun temel göstergelerinin iyi durumda olduğunu belirterek yerel tahvillerde alım tavsiyesi verdi.

Ekonomisi istisnai sorunlar yaşayan Türkiye ve Arjantin’in dışında diğer gelişen ülkelerin "sağlıklı" göründüğünü belirten Goldman Sachs, son satış dalgasından sonra önemli carry trade imkanı olduğunu kaydetti.

Dünya ekonomisinin büyüdüğü ortamlarda doların zayıf performans gösterme ihtimalinin daha yüksek olduğunu belirten Goldman, ayrıa emtia fiyatlarının yükselmesinin de bazı gelişen ülkeler için daha pozitif olacağına işaret etti.

Stratejistler yılın ikinci yarısında Şili Pezosu, Peru Solu, Kolombiya Pezosu, Güney Afrika Randı tavsiye etti.(Business HT)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halktan biri21 Haziran 2018 17:31

    yalancı ne olsun ?

  • tryy21 Haziran 2018 09:32

    sen şerefsiz bir bankasın siyonistsin baktınki erdoğan zaferle çıkacak düşürdüğü geri almak için geçen haftadan beri alıyorsun şimdi al tavsiyesi veriyon adisiniz.120 bin den buralara sizin gibi itler getirdi zaten.25 haziranda size giren girecek bankalar pazartesi sabahı yüzde 15 açınca size girecek zaten.yatırımcılar size güvenmiyor artık.