E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGoldman Sachs'tan dolar/yen tahmini---

Goldman Sachs'tan dolar/yen tahmini

Goldman Sachs'tan dolar/yen tahmini
27 Şubat 2023 - 08:11 borsagundem.com

Goldman Sachs, ABD tahvil piyasası kaynaklı baskıların kısa vadede yende ılımlı zayıflığa neden olmasını bekliyor

Goldman Sachs, ABD tahvil piyasasında kaynaklı baskının, BOJ'un politikasında bir kayma olacağı spekülasyonunun herhangi bir pozitif etkisini aşarak kısa vadede Japon yeninde ılımlı bir zayıflığa yol açacağını öngördü.

Piyasaların dayanıklı ABD büyümesini ve beklenenden daha fazla faiz artırımını fiyatlamaya devam etmeleri halinde Japon yeninde daha fazla zayıflık için bir alan ortaya çıkacağını belirten Goldman Sachs stratejisti Kamakshya Trivedi, ABD'de enflasyondan arındırılmış getiriler yükselirken Japon yeninin zayıfladığına işaret etti.

Kamakshya, "ABD reel faiz oranlarının en önemli şey olduğunu sürekli söylüyoruz. Cari piyasa ortamı, BOJ daha şahin bir politikaya kaysa bile, dolar-yende ciddi bir aşağı hareket için daha az olumlu görünüyor" dedi.

ABD doları/Japon yeni paritesi bugün erken saatlerde 136,55 seviyesine kadar yükseldi, Ancak şu sıralarda Cuma gününe göre yüzde 0,04 kayıpla 136,35 seviyesinde.

Goldman Sachs’tan emtia tahmini

 

Goldman Sachs'tan Çin hisse senedi tahmini

 

Goldman Sachs'tan Fed tahmini

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)