E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGoldman Sachs ünlü antrenöre danışacak---

Goldman Sachs ünlü antrenöre danışacak

Goldman Sachs ünlü antrenöre danışacak
28 Kasım 2015 - 06:33 borsagundem.com

Uluslararası yatırım bankalarından Goldman Sachs, Japonya’daki danışma kuruluna “alışılmadık” bir transfer ve atama gerçekleştirdi

Daha önce Japonya’da takım çalıştıran ve İngiliz takımına transfer olan “rugby koçu” Eddie Jones, Japonya’da Goldman Sachs’ın danışma kuruluna getirildi. 55 yaşındaki Avusturalyalı Jones, Dünya Kupası’nda Güney Afrika’yı mağlup eden Japonya’nın başındaydı. Goldman Sachs’ın Japonya’daki 9 kişilik danışma kurulunda görev yapacak olan Jones, yılda iki kez Tokyo’ya giderek toplantılara katılacak. Söz konusu kurul, bankacılığın yanı sıra farklı sektörlerden de gelen kişilerden oluşuyor. 

Jones’un bu göreve getirilmesinin en önemli nedeniyse, şirket yönetiminin, onun “taktikleri”ne de ihtiyaç duyması. Nitekim Jones’un, farklı ülkelerden insanları yönetmiş ve onları bir takım olarak birarada tutmuş olması önem taşıyor. Japon takımının, onun yönetimindeyken 10 maç kazandığı hatırlatılıyor. Jones’un danışmanlığa getirilmesindeyse, rugby hastası olan Goldman Sachs Japonya Başkanı Masanori Mochida’nın rol oynadığı belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)