E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs borsa tahminlerini değiştirdi---

Goldman Sachs borsa tahminlerini değiştirdi

Goldman Sachs borsa tahminlerini değiştirdi
15 Nisan 2020 - 12:50 borsagundem.com

Stratejistlere göre borsaların son rallisi sonrasında yön aşağı dönebilir

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Goldman Sachs geçtiğimiz günlerde ABD hisse senetlerinde politika yapıcıların "ne gerekiyorsa yap" yaklaşımı sayesinde yeni düşüşler olası olmadığı görüşünden vazgeçti.

David Kostin de dahil stratejistler, benzeri görülmemiş politika desteği ve bir viral eğrinin düzleşen birleşiminin hem piyasalar hem de Amerikan ekonomisi için riskleri önemli ölçüde azalttığını bildirmesine rağmen bu hafta piyasaları kaplayan olumsuz hava görüşlerinin değişmesine sebep oldu.

Firmaya göre 23 Mart’taki dip seviyesi tekrardan görülecek. O tarihte Dow Jones Endeksi 18.591 ve S&P 500 Endeksi 2.237 puanı gördü. Piyasaların Mayıs ayının başında nihai bir düşüş yaşaması muhtemel.

2008 ve 2001 krizleri sırasında şu anda olduğu gibi borsalar düşüş sonrası ciddi toparlamalar görüldü. Bu kazanımların arkasından ise daha büyük düşüşler geldi.

Yatırımcıların kötümserliğinin aşırı boyutlarda olmasıyla birlikte, Bank of America'nın anketine göre nakit pozisyonları da 9/11 terör saldırılarından bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

Global ekonomi daha önce görülmemiş bir baskı altında

Mark Mobius: Borsalar henüz “mutlak dibi” görmedi

Avrupa borsaları düşüşle açıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)