E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs: Asya piyasaları dünyanın geri kalanından daha iyi---

Goldman Sachs: Asya piyasaları dünyanın geri kalanından daha iyi

Goldman Sachs: Asya piyasaları dünyanın geri kalanından daha iyi
06 Ekim 2020 - 11:41 borsagundem.com

Goldman Sachs Asya Başekonomisti Asya bölgesinin korona virüse karşı ekonomilerini korumak konusunda dünyanın geri kalanından daha aktif davranıp, iyi pozisyonlandığını belirtti

Goldman Sachs, Asya ekonomilerinin ekonomik toparlanma konusunda dünyanın geri kalanına göre, daha iyi pozisyon aldığını çünkü korona virüs sürecini yönetme konusunda daha başarılı olduğunu söyledi.

Yatırım Bankası'nın Asya Başekonomisti Andrew Tilton, "Hindistan ve bazı Güney Asya bölgeleri dışarıda bırakıldığında, büyük bölgeler arasında Asya'nın en iyi pozisyonlanan bölge olduğunu söyleyebililiriz "değerlendirmesinde bulundu.

Çin'de tuketici harcamalarının 'daha durgun' seyrettiğini çünkü, ABD'nin aksine Çin doğrudan maaş yerişne geçen teşvikler uygulamağını vurgulayan Tilton, "Çin'in virüs geçişi açısından yurt içinde uygulanan doğru kontrollerin hizmet aktivitesine de toparlanma olarak yansıyor" dedi.

Asya Başekonomisti Tilton, "Korona virüs pandemisi kaynaklı küresel karantina kısıtlamaları dünya ekonomilerini çok ciddi sarstı, fakat şu anda ciddi ölçüde ivmelenme var. Endüstride ivmelenmenin iyi devam ettiğini göstergesi olarak, son zamanlarda alınan 'satın alma yöneticileri verileri önceki aya kıyasla çoğunlukla daha iyi seviyede. Biz hala mantıklı çerçevede 2021'e doğru toparlanmada için iyimseriz" değerlendirmesinde bulundu.

Asya borsaları Trump taburcu olunca pozitif seyretti

Avrupa borsaları karışık seyirle açıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)