E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGol düellosu sonrası Kartal finale uçtu!---

Gol düellosu sonrası Kartal finale uçtu!

Gol düellosu sonrası Kartal finale uçtu!
16 Mart 2021 - 23:29 borsagundem.com

Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş, sahasında Başakşehir'i 3-2 yendi ve finale yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Başakşehir'i uzatmalarda 3-2 yenerek finale yükseldi. Maça hızlı başlayan siyah-beyazlılar ilk yarıda bulduğu iki golle devreye önde girdi. İkinci yarıda ise bambaşka bir maç oldu ve Başakşehir iki gol bularak beraberliği yakaladı. Uzatmalara giden maçta siyah-beyazlıların Kanadalı golcüsü sahneye çıktı ve Kartal'a finali getirdi.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda yarı final mücadelesinde Başakşehir'i yenerek adını finale yazdırdı ve bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansı sürdürdü.İlk yarıya hızlı başlayan Beşiktaş 17. dakikada Aboubakar ve 22. dakikada Vida ile öne geçti ve devre arasına bu skorla girildi. İkinci yarıda bambaşka bir oyun sergileyen Başakşehir, 60.dakikada Deniz Türüç ve 77. dakikada Giuliano'nun golleriyle beraberliği yakaladı. Uzatmalara giden maçta 102. dakikada Larin sahneye çıktı ve takımına finali getirdi.


BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ YARIN BELLİ OLACAK

Beşiktaş'ın finalde rakibini belirleyecek mücadelede Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Stadı'ndaki mücadele saat 20.45'te başlayacak.

Beşiktaş'ta sürpriz Josef de Souza gelişmesi!

 

Beşiktaş’tan itiraz!

 

Zirve yolunda hata yapmadı! Düellonun galibi Beşiktaş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)