E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Gökçek'ten İnce'ye Yalova mesajı---

​Gökçek'ten İnce'ye Yalova mesajı

​Gökçek'ten İnce'ye Yalova mesajı
21 Nisan 2014 - 19:30 borsagundem.com

Melih Gökçek, twitter hesabından CHP'li Muharrem İnce'ye mesaj atarak "Yalova'ya kamp kuracağım" dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yalova’daki seçimlerin YSK tarafından iptal edilmesi üzerine CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce’ye twitter’dan gönderme yaptı. 

Yalova’ya kamp kuracağını söyleyen gökçek “MUHARREMCİM YALOVA SEÇIMI IPTAL OLMUŞ...SEN ANKARA'YA GELEMEDIN AMA BEN YALOVA'YA KAMP KURACAĞIM...HADI BAKALIM KOLAY GELSIN:)” mesajı attı. 

Muharrem İnce geçtiğimiz hafta twitter hesabından Ankara'daki seçimlerle ilgili "Bak Sayın Gökçek, seçim gecesi seçim bölgem Yalova'da olmaya mecburdum, yoksa siz şimdi eski Belediye Başkanıydınız!" ifadelerini kullanmıştı. 
 
Melih Gökçek’in mazbatasını almasını da eleştiren İnce twitter hesabından Bekir Bozdağ’a seslenerek CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman’ın mazbatasını da istemiş “O mazbata buraya gelecek. Bekir Bozdağ Yalovalılarla birlikte beni Adliyenin önüne gönderme, mazbatayı gönder” yazmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali22 Nisan 2014 08:16

    Ordular ilk hdedef Yalova ileri.

  • vatandas21 Nisan 2014 23:43

    Sen aslinda herseyin yüzkarasisin. Saibe ile aldin iradeyi. Bunu 7 düvele bilmekte..

  • GLADYATÖR21 Nisan 2014 22:51

    ANKARA SEÇİMLERİ DE İPTAL EDİLSİN.

  • ZÜLFİKAR21 Nisan 2014 22:06

    MELİH VE ONUN GİBİLERDE KUL HAKKI YEMEK MÜBAH OLMUŞ ARTIK

  • adama bak 21 Nisan 2014 21:55

    kimin parasını harcayıp da kamp kuracan sen nerenin nesisin yalovayla alakan ne ? sıcak para bir gün kesilecek o zaman görürüm sizin efeliklerinizi 2 sene daha kaldı fazla değil

  • AHMET ATEŞ21 Nisan 2014 20:07

    YALOVADA İŞİN VEHAMETİNİ ANLAMAYIP SANDIĞA GİTMEYEN SAĞDUYU ŞİMDİ BU KİRLİ İTTİFAKIN CHP SİNE GEREKEN DERSİ VERECEKTİR. SOKAKLARDA BAŞÇALAN DİYE BAĞIRMAK NEYMİŞ ŞİMDİ GÖRECEKSİN. BENİM VERMEDİĞİM AİLEMLE 10 OY ŞİMDİDEN HAZİRANI 4 GÖZLE BEKLİYOR. CHP SANA GÜLE GÜLE.

  • haramcılar sizi21 Nisan 2014 19:40

    o münafık fetvacılarınız da kendilerine cehennemden yer beğensin...size bakan islamdan soğur...

  • haramcılar sizi21 Nisan 2014 19:40

    kamp kuracağım dediği de bizim paralarımızı kendi menfaatleri için harcayıp bir de sevaba giriyoruz diye sadaka oy parası vermeleri...