E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek'ten Bahçeli'nin sözlerine yanıt---

Gökçek'ten Bahçeli'nin sözlerine yanıt

Gökçek'ten Bahçeli'nin sözlerine yanıt
29 Ekim 2018 - 17:16 borsagundem.com

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt verdi. Gökçek, "Sayın Bahçeli, beni sözleriyle onore etmiştir. Teşekkür ediyorum" dedi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisiyle ilgili

sözlerine yanıt verdi. Gökçek, "Bahçeli beni onore etmiştir, teşekkür ediyorum" dedi.

Bahçeli, bugün yaptığı açıklamada, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP'ye şeref kazandırır" ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli'den 'Gökçek' açıklaması: Aday olmak isterse MHP'ye şeref kazandırır

NE OLMUŞTU?

MHP kaynakları, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ankara adayı olması için Melih Gökçek'e teklif götürüleceğini duyurmuştu. Konuya ilişkin MHP ve Gökçek cephesinden herhangi bir açıklama ise yapılmamıştı. Bahçeli, bugün kendisine yöneltilen Gökçek sorusuna yanıt vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş30 Ekim 2018 13:20

    Sayın Bahçeli ve Reis ; Sayın Gökçek neden istifa ettirildi. Son zaman medyaya yansıyan gelişmeler Ankara halkına yapılan bir hakaret değil mi ? Size oy yok. 

  • Ulukurt30 Ekim 2018 09:55

    Her iki taraf içinde söylüyorum: nasıl bu kadar karakter yoksunu olabiliyorsunuz acaba? Bahçeli senin siyasetçiliğini sevsinler

  • Ali Öner29 Ekim 2018 23:44

    Bahçeli artık .çok yaşlandı. Yerini gençlere bırakması lazım. Ancak sanırım bir açığı var Erdoğan'a karşı. Erdoğan'ı ne kadar sıkıştırırsa sıkıştırsın, Erdoğan konuşunca geri adım atıyor. Gökçek aday olamaz, olsa yaptığı yolsuzluklar için Erdoğan'ın talimatı ile soruşturma açılır. Gökçek bunu çok iyi bildiği için istifa etti. Özetle Gökçek'in de açığı var Erdoğan'a karşı. Reis 10 numara akıllı bir lider. Bravo Reisimize :)

  • Cem29 Ekim 2018 21:04

    Bahçeli eyt lileri hep umut verdi ve akp den istediğini aldıktan sonra bugün eyt lileri yüz üstü bıraktı şimdi gökçek üzerinden akp ile pazarlık yapıyor akp den istediğini aldıktan sonra gökçeli aynı eyt liler gibi yüz üstü bırakacak ama bahçeli 32 mart akşamı eyt lilerin vereceği cevapla hayatının dersini alacak

  • Fadil danisman29 Ekim 2018 18:14

    Birbirlerine oy katkıları olurda ŞEREF katkısını bilemem.

  • Olmaz olamaz29 Ekim 2018 17:51

    Gökçek MHP den aday olamaz

  • 1Borsacı29 Ekim 2018 17:29

    Yerelde ittifak olacak sanki.