E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin için tutuklama kararı---

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin için tutuklama kararı

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin için tutuklama kararı
04 Şubat 2023 - 02:38 borsagundem.com

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden, Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de aralarında olduğu 3'ü tutuklandı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D, eski İYİ Parti Gökçeada İlçe Başkanı H.E, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B'nin emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından Çanakkale Adliyesine getirildi. Savcılık tarafından sorgulanan Çetin ve diğer 5 şüpheli, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İmar uygulamalarında usulsüz ruhsat verdikleri ve müteahhitlerden rüşvet aldıkları iddia edilen Belediye Başkanı Çetin ve İmar Müdürü S.D. ile rüşvete aracılık ettiği öne sürülen H.E. tutuklandı. E.B, R.G. ve B.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 31 Ocak'ta Gökçeada'da bazı adreslere düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de aralarında olduğu şüpheliler gözaltına alınmıştı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin için gözaltı kararı

 

İmamoğlu'ndan 6'lı masa açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dr05 Şubat 2023 14:27

    Muhalefetin kafası bir noktaya kilitli fırsat buldumu hep götürmek Allah bu ülkeyi bu şer odaklarından korusun amin

  • vatandaş04 Şubat 2023 20:41

    bunlar bu kadar kücük islerde dahi götürüyorsa devkete gekseker varyaaaaaa. allahım sen esirge bunlardan gaziülkemizi...

  • İyi parti Ekrem baskan 04 Şubat 2023 11:27

    Sayın imanoğlu bırak işleri 6 baskan var bir olur cesaretleri varsa sen kendini 2028 hazırlanan secim sonra iyi partin basına geç veya simdi geç senin istiyoruz bırak meral hanım yapmıyorum

  • Mucise Reis : )04 Şubat 2023 11:05

    Kanunlar o kadar bağımsız ki hep iddanamelerde muhalefet tarafı olması lazım :D Gökçe ada belediyesi dezenfektan ihalasinde sorunlar mı yaşamış :D Seçimsonrası çıkacak kimin ne yaptığı ettiği.

  • Gr05 Şubat 2023 15:21

    Sabit kafasın hiç araştırma ben ille odunum diyeceksin takım tutar gibi

  • caner04 Şubat 2023 10:11

    chp nin hırsızları gider ayak çalacaklardı yine ama soylu yemez bu ayakları hırsızların kafasına kafasına indiriyor ohhhh ohhhh ohhh