E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGM'in iki numarası otel açacak---

GM'in iki numarası otel açacak

GM'in iki numarası otel açacak
24 Ekim 2015 - 09:19 borsagundem.com

Dünyaca ünlü otomotiv üreticisi ABD'li General Motors'un (GM) efsane ismi Türkiye'de otel açacak

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

Dünyaca ünlü otomotiv üreticisi ABD'li General Motors'un (GM) efsane ismi Türkiye'de otel açacak. Sabah'tan Kerim Ülker'in haberine göre GM'in 107 yıllık tarihinde ilk kadın Başkan Yardımcısı olan ve Avrupa Bölgesi'ni de yöneten Susan Docherty, Bodrum'da wellness oteli için gün sayıyor. 6 ay önce GM Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak turizm şirketi Canyon Ranch'ın direksiyonuna geçen Docherty, Bodrum'daki tesisle de markanın ilk uluslararası otelini hizmete almış olacak. 

BODRUM'U MERAK EDİYORLAR 
Türkiye'yi seçmelerinin nedenini turizmdeki potansiyel olduğunu dile getiren Docherty, "Global wellness sektörü 3.4 trilyon dolarlık bir büyüklüğe ulaştı. 1990'lı yıllarda Avrupa'da yaşarken herkes Fransız Rivierası veya Mallorca'ya gitmek istiyordu. Şimdilerde ise uluslararası anlamda seyahat edenler Türkiye'yi merak ediyor. Burası ilginç bir yer ve burada yaşamaya karar verenlerin sayısı da artıyor" dedi. 2016'nın yaz döneminde açılacak Bodrum Kaplankaya'daki Canyon Ranch oteli 76 odalı, 150 yatak kapasitesine sahip olacak. 22 bin metrekarelik bir alana kurulacak otelde, 66 bungalow'un yanı sıra 39'u lüks sınıfta 79 kiralanabilir villa yer alacak. 

CRUISE GEMİLERİNDE SPA İŞLETİYOR
1979'da kurulan Canyon Ranch'ın sadece ABD'de oteli bulunuyor. Firma, Las Vegas'taki ünlü Venetian, Palazzo gibi otellerin de SPA'larını işletiyor. Firma dünyaca ünlü cruise gemileri arasındaki Queen Marry 2, Regent Seven Seas ile Oceania'de de hizmet veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32324 Ekim 2015 19:54

    ulenn param olsa turızm sektörüne yatırım yapmış otel işletmiş olsam.kesinlikle tarım ve hayvançılık işine de girer çiflik işletirdim.