E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGlobal Yatırım Holding bağlı ortaklığında hisse satabilir---

Global Yatırım Holding bağlı ortaklığında hisse satabilir

Global Yatırım Holding bağlı ortaklığında hisse satabilir
30 Kasım 2018 - 09:01 borsagundem.com

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Ports Holding'de tahsisli hissenin satışını değerlendirecek

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Ports Holding'in ihraç edilmiş sermayesinin yaklaşık yüzde 3'ünü temsil eden tahsisli hissenin satışını değerlendirecek.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizin Yönetim Kurulu yüzde yüz bağlı ortaklığımız Global Ports Holding B.V.'nin ("Satan Ortak") Londra Borsası'nda işlem gören GPH PLC'de sahip olduğu asgari 2 milyon adet hissesini ("Tahsisli Hisse"), hisse başına 4,35 İngiliz Sterlini fiyattan olmak üzere, hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle (accelerated bookbuild placing) kurumsal yatırımcılara satışının ("Tahsisli Satış")
değerlendirilmesine karar vermiştir. Tahsisli Hisse, GPH PLC'nin ihraç edilmiş sermayesinin yaklaşık %3'ünü temsil etmektedir.Tahsisli Satış, Müşterek Talep Toplayanlar ve Global Koordinatörler ("Joint Global Coordinators") olarak Barclays Bank PLC, Citigroup Global Markets Limited ve Shore Capital Stockbrokers Limited tarafından yönetilecektir.
Tahsisli Satış tamamlandığında satış gelirleri Şirketimize intikal ettirilecek ve başlıca şu amaçlarla kullanılacaktır Şirket'in ve bağlı ortaklıklarının halihazırdaki TL ve sair nakdi borçlarının geri
ödenmesi, Şirket'in bağlı ortaklıklarının sermayelerine katılımı ve Şirket'in işletme masraf ve giderlerinin karşılanması."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 15,02
En Yüksek: 15,11
En Düşük: 14,60
Değişim 1,08 %
FK: 4,86
PD / DD: 1,44
İşlem Hacmi 142.810.228
Toplam Adet: 9.545.751
Ağırlıklı Ort.: 14,87
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)