E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGlobal Menkul'den işbirliği anlaşması---

Global Menkul'den işbirliği anlaşması

Global Menkul'den işbirliği anlaşması
24 Ekim 2013 - 11:54 borsagundem.com

Global Menkul Değerler ve 145 yıllık Portekizli Espirito Santo Yatırım Bankası stratejik işbirliği anlaşması imzaladı

Global Menkul Değerler ve 145 yıllık Portekizli Espirito Santo Yatırım Bankası stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Global Menkul Değerler, Espirito Santo’nun Türkiye’deki tek yetkili yatırım kuruluşu olurken, Espirito Santo ise Global Menkul Değerler’in araştırma raporlarını uluslararası müşterileriyle paylaşacak.
Türkiye Sermaye Piyasası’nın önde gelen kuruluşu, ilklerin mimarı Global Menkul Değerler ve Portekiz merkezli Espirito Santo Yatırım Bankası stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Yapılan işbirliği anlaşmasına göre, Global Menkul Değerler tarafından sağlanan araştırma raporları Espirito Santo Yatırım Bankası tarafından Avrupa ve Kuzey Amerika’da bulunan müşteri ve iş ortakları ile paylaşılacak. Buna karşılık Global Menkul Değerler de Espirito Santo Yatırım Bankası’nın Türkiye’deki tek yetkili yatırım kuruluşu olacak.
Yapılan stratejik işbirliğini değerlendiren Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gökhan Özer  Stratejik işbirliğinin küresel bağlamda bir kilometre taşı olduğunu belirterek, “Espirito Santo Yatırım Bankası gibi 145 yıllık geçmişe sahip güvenilir bir kurumla çalışmak ve  stratejik işbirliği dahilinde hazırlanacak araştırma raporlarının Avrupa ve Kuzey Amerika’da paylaşılıyor olması bizler için önem taşıyor” şeklinde konuştu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Espirito Santo Yatırım Bankası CEO’su Jose Maria Ricciardi, imzalanan stratejik işbirliği anlaşması ile gelişmekte olan pazarlarda ve EMEA bölgesinde büyüyeceklerini ifade etti. Ricciardi, “Türkiye, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinde Brezilya ve Hindistan gibi stratejik bir öneme ve merkezi bir role sahip, Global Menkul Değerler’in deneyimli ve saygın uzmanları sayesinde yatırımcılarımıza gelişmekte olan pazarlar hakkında daha kaliteli bir servis sunabileceğiz” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,50
En Yüksek: 39,66
En Düşük: 38,06
Değişim -0,52 %
FK: 13,06
PD / DD: 7,73
İşlem Hacmi 11.902.877
Toplam Adet: 306.880
Ağırlıklı Ort.: 38,85
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)