E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGlobal Menkul Değerler’den stratejik imza---

Global Menkul Değerler’den stratejik imza

Global Menkul Değerler’den stratejik imza
18 Ocak 2016 - 16:44 borsagundem.com

Sermaye Piyasalarının önde gelen kuruluşlarından Global Menkul Değerler, Raiffeisen Centrobank ile Avrupa ve Amerikalı yatırımcılara ulaşacak.

286 milyar Euro aktif büyüklüğe sahip Avusturya merkezli Raiffeisen Bank International Group’un yatırım bankacılığı birimi Raiffeisen Centrobank ile stratejik ortaklık anlaşması imzalayan Global Menkul Değerler, finans sektörüne yeni bir heyecan getirdi.

Sermaye Piyasalarının önde gelen kuruluşlardan Global Menkul Değerler, 20 yılı aşkın tecrübesiyle sektörün öncüsü konumundaki Raiffeisen Centrobank ile stratejik ortaklık anlaşması kapsamında Borsa İstanbul’da yer alan şirketlerin yatırımcı ilişkileri departmanlarını bir araya getirdi.
 
Raiffeisen Centrobank ve Global Menkul Değerler yöneticileri, 15 Ocak’ta Mitte Karaköy’de düzenlenen sohbet toplantısında borsadaki şirketlerin temsilcileriyle yeni ortaklık yapısı ve 2016 yılında izlenecek yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

GMD: “TÜRK ŞİRKETLERİ İLE ULUSLARARASI YATIRIMCILAR ARASINDA BAĞ KURACAĞIZ”

Global Menkul Değerler Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Özer, Eczacıbaşı Yatırım Menkul Değerler satın almasıyla daha güçlenen, büyüyen bir ekiple; hizmet verdikleri yerli ve yabancı müşteri portföylerini de genişlettiklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “İmzaladığımız işbirliği anlaşmasıyla, RCB’nin uluslararası dağıtım kanallarını kullanarak eriştiğimiz yatırımcı sayısını daha da artıracağımıza inanıyoruz. 25 yıllık deneyime ve 40’a yakın uluslararası ödüle sahip olan Global Menkul Değerler’in ürünlerinin, RCB yaygın erişim ağı ile Avrupalı ve Amerikalı yatırımcıların portföyünde yer alacak olmasından ve Türk şirketleri ile uluslararası yatırımcılar arasında bir bağ oluşturacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.”
 
RCB: “GLOBAL’LE İŞBİRLİĞİMİZ TÜRK SERMAYE PİYASASI İÇİN DEĞERLİ KATKILAR YARATACAK”

RCB Araştırma Bölüm Başkanı Stefan Maxian ise Global Menkul Değerler ile stratejik işbirliği anlaşması yapmaktan duydukları memnuniyetin altını çizerek şunları söyledi: “Global Menkul Değerler’in, başarısı defalarca ödüllendirilmiş, saygın araştırma ekibinin ürünlerini Avrupalı ve Amerikalı müşterilerimize ulaştıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. İşbirliği anlaşmamızın Türkiye’deki halka açık şirketlerin uluslararası yatırımcılar ile entegrasyonunun pekişmesi açısından da çok faydalı olacağını ve böylece Türk sermaye piyasası için de değerli katkılar yaratılacağını düşünüyoruz.”
 
YURT DIŞINDA ANALİST VE ŞİRKET ROADSHOW’LARI VE YATIRIMCI KONFERANSLARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Global Menkul Değerler ve Raiffeisen Centro Bank arasında stratejik ortaklık anlaşması imza töreni 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Bu işbirliği kapsamında, Global Menkul Değerler’in hazırladığı araştırma ürünleri, Raiffeisen Centrobank’ın uluslararası dağıtım kanalları aracılığı ile İngiltere, Kıta Avrupası ve Amerika’daki müşterilere ulaştırılacak. Buna ek olarak, yurtdışında analist ve şirket roadshow’ları ve yatırımcı konferansları gerçekleştirilecek.
 
AVUSTURYA ZÜRS’TEKİ KONFERANSA TÜRKİYE İLK DEFA KATILACAK

Raiffeisen Centrobank’ın 13 yıldır Avusturya’nın Zürs Bölgesi’nde düzenlediği yatırımcı konferansı bu yıl 11-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk defa Türkiye’den şirketlerin de katılacağı konferans, özellikle de Doğu Avrupa’da yer alan yatırımcılarla şirketlerin bir araya gelmesi açısından büyük önem taşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ))21 Ocak 2016 01:31

    40 yakın ulusal ödül)))eee sonuç.45 kuruş)))5 kuruş fark var.

  • <18 Ocak 2016 18:13

    Sermaye Piyasalarının önde gelen kuruluşlarından Global Menkul Değerler (fiyatı 45 kuruş yüzüne bakan yok) alan yok ama en önde giden okey)))))

  • <<18 Ocak 2016 18:07

    halka arz fiyatı 1.65 ...5 senedir düşüyor haber gönderip hisse satıyor.bunu 0.56 alıp 0.93 te haberi gönderip hisse verdi ky .milletin 3 kuruşun da gözleri.borsa bumudur.yazık vallahi

  • yigit18 Ocak 2016 17:43

    Eczacıbaşı Yatırım Menkulu almıştı. Şimdi de ECBYO'yu alır mı acaba?

  • glmd18 Ocak 2016 16:54

    sen önce kendi hissene sahip çık yerlerde sürünüyor