E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGlobal, İspanya'da ana ortak oldu: Malaga'nın yüzde 62'sinin sahibi---

Global, İspanya'da ana ortak oldu: Malaga'nın yüzde 62'sinin sahibi

Global, İspanya'da ana ortak oldu: Malaga'nın yüzde 62'sinin sahibi
24 Ocak 2020 - 19:11 borsagundem.com

Global Port Holding, bağlı ortaklığı Creuers del Port de Barcelona SA'nın, Autoridad Portuaria de Malagas'ın (Malaga Liman Başkanlığı'nın) Malaga Kruvaziyer Limanı'nda sahip olduğu yüzde 20'lik payını 1,5 milyon euro bedelle satın aldı

CÖMERT YILDIZ / BORSAGUNDEM.COM

Amerika'dan Asya'ya 12 ülkede 20 limanı işleten dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Port Holding, İspanya'da varlığını artırdı. Global, bağlı ortaklığı Creuers del Port de Barcelona SA'nın, Autoridad Portuaria de Malagas'ın (Malaga Liman Başkanlığı'nın) Malaga Kruvaziyer Limanı'nda sahip olduğu yüzde 20'lik payını 1,5 milyon euro bedelle satın aldı. Böylece bu alım sonrasında Creuers'in Malaga Kruvaziyer Limanı'ndaki payı yüzde 100'e çıkarken, holdingin Malaga Kruvaziyer Limanı'ndaki efektif payı ise yüzde 49,6'dan yüzde 62'ye yükseldi.

Global Holding'in İtalya, Singapur, Malta, Hırvatistan, Portekiz, Küba, Karadağ gibi ülkelerde limanları bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol25 Ocak 2020 00:10

    İsterse marsta liman yapsın yinede 1 lot almam. Bazı hisseler patronlar vardır yatırımcıyı kandırıp soyan. Bunları listenizden silin ne halleri varsa görsünler.

  • Coko24 Ocak 2020 23:11

    Herseyi yiyorlar. Bunlara fake atsak onu da yerler ....