E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGiyinme kabinindeki seks videosu Çin'i karıştırdı ---

Giyinme kabinindeki seks videosu Çin'i karıştırdı

Giyinme kabinindeki seks videosu Çin'i karıştırdı
17 Temmuz 2015 - 20:34 borsagundem.com

Bir mağazada çekilen video internette yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kez görüntülendi.

Çin’in başkenti Pekin’de bir mağazanın giyinme kabininde çekilen seks videosu ülkeyi karıştırdı.Genç bir çiftin kabinde sevişirken çektiği video, yayınlanır yayınlanmaz internette milyonlarca kez görüntülendi. 

CNN'in haberine göre tepeden tırnağa siyah giyinen gözlüklü bir erkek, aynadan cep telefonuyla o anları kaydederken, bir yandan da seviştiği çıplak kadından onu öpmesini istiyor.

72 saniyelik videonun sonuna doğru bir kadın sesi şu anonsu yaparken duyuluyor: “Sevgili müşterilerimiz, Sanlitun’daki U…lo mağazasına hoş geldiniz. Birinci katta giyinme kabini yoktur. Elbiseleri denemek istiyorsanız, lütfen ikinci ve üçüncü katlara çıkın.” 

Bazı Çinli internet kullanıcıları, videoyu reklâm hamlesi olarak yorumlarken, şirketten bu iddiayı yalanlayan bir açıklama geldi. 

Pornoyu yasaklayan Çin devleti ise söz konusu görüntülerin yayılmasını sağlayan sosyal medya sitelerini kınadı. Adı açıklanmayan bir devlet görevlisi, “Müstehcen deneme kabini videosunun sosyalist değerleri ihlâl ettiğini” söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)