E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarGiresunspor’un Token arzı Bitexen’de başlıyor!---

Giresunspor’un Token arzı Bitexen’de başlıyor!

Giresunspor’un Token arzı Bitexen’de başlıyor!
17 Kasım 2021 - 14:39 borsagundem.com

Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, 17 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te Giresunspor’un GRS Token’ını arz edecek.

Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, GRS Token ön satışını başlatıyor. Serbest piyasada fiyatlanan taraftar token GRS Token’ın ön satışı, 9 ay kilitli ve kilitsiz seçenekleriyle Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen’de gerçekleştirilecektir.  

Kemal Cenk Erdem: Futbol ve kripto dünyasını birleştirmeye devam edeceğiz.

Ön satışla ilgili görüşlerini dile getiren Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, “Giresunspor ile GRS Token’ı arz etmekten mutluyuz. Bitexen olarak Giresunspor taraftarlarının ve Giresunspor Kulübü’nün taraftar token’lara gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine ve işlem çeşitliliğine sahip Bitexen olarak, futbol ve kripto dünyasını birleştirmeye ve gelişmeye devam edeceğiz.” dedi.

FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında

2018 yılında İTÜ ARI Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulan Bitexen Teknoloji A.Ş., geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle, Türkiye’de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor. Kendi sadakat coin’ini sektöre sunan şirket, Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliği ve işlem imkânı sunan Dijital Varlık Alım Satım Platformu Bitexen ile kullanıcılarına hizmet veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)