E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGıda Perakendecileri Derneği Başkanı Aykaç istifa etti---

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Aykaç istifa etti

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Aykaç istifa etti
04 Aralık 2022 - 19:46 borsagundem.com

Zincir marketlerde yüksek fiyat tartışmasına ilişkin açıklamalarıyla gündeme gelen BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa etti.

Gıda Perakendecileri Derneği (GPD) Başkanı Galip Aykaç görevinden istifa etti. GPD Başkanlığı'nı Ocak 2019'dan beri yürüten Aykaç, istifa kararını yazılı bir açıklama ile duyurdu. Aykaç açıklamalarının çarptırıldığını, bu nedenle de istifa kararı aldığını belirtti.

Gıda Perakendecileri Derneği’nin bugüne kadar hiçbir siyasi yapıyla ilişkisi olmadığını belirten Aykaç, "Gündeme getirilen spekülasyonlar sonrası Sayın Devlet Bahçeli’nin hassasiyet gösterdiğini de üzülerek izledim. Maksadım asla kendisini kırmak değildi" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovdular05 Aralık 2022 08:32

    Adam doğruları söylediği için linç edildi. Evet sözleri biraz ağırdı ama Bahçeli daha beterlerini söylediği için oldu bu durum. Sonuçta enflasyonun sorumlusu hükümettir. Siyasetçi bu ülkede kral oldu. Bunun sorumlusu da onları destekleyen halktır. Halk sağ duyusunu kaybetti. Bu ülkede doğuları söyleyenleri linç etmeye devam ettiğiniz sürece daha beter olacağız. Beni de şimdi linç etmeye çalışırlar ama umrumda değil. Onursuzca yaşam yaşam değildir.

  • Nuri 05 Aralık 2022 01:32

    Adam doğru konuştu domatesi tarladan çiftçi bedava verse maliyeti 7'50 diyor daha ne desin, benim öküz milketim bundan sonra sebze iki haneli enflasyon polisiye tedbirlerle kalkmaz

  • ALİ KODUŞ04 Aralık 2022 23:44

    Daha önce Bağfaş ta  çevreyi kirletiyor diye hisseye satış gelmiş idi.şimdi de BİM aynı şekilde olacağını düşünmekteyim.25 TL le kadar geri çekilebilir diyorum.

  • Mustafa 04 Aralık 2022 23:15

    Șu konușma yaptıgında ordaki kendini bilmez șak șakcılarıda bir bilseydik keșke neden onlardan da bahsetmiyorlar ki

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI04 Aralık 2022 23:05

    Hiç bir şirketi dev yapmayacaksın günü gelir devlete kafa tutar ve devleti ele geçirmek isterler

  • Tufan04 Aralık 2022 21:47

    Adam istifa açıklamasında bile hala sağa sola çakma derdinde. Ne ala memleket say söv ortalığı karıştır sonra kusura bakmayın. Bimden de istifa ettirilsin yoksa bimde zan altındadır.

  • Çakır 04 Aralık 2022 21:06

    Görevini tamamladı yurtdışına kaçmasın

  • AHMET ÖZBİR04 Aralık 2022 20:16

    "AY-KAÇ" BİM'i bitirdiken sonra istifa edip KAÇ bakalım. Yazık BİMin BİNDİRİCİ olarak anılmasını sağladın ve sonunda itibarını yerlere SERDİN. "HERGÜN ZAM DEĞİL HERGÜN İNDİRİM ZAMANI BİM!"

  • Vahit04 Aralık 2022 19:53

    Bu adam da meyfani bos bulmustu...sen kimsin..Nanos.her seyin bir siniri var..adarsan yerler seni.