E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGıda harcamaları için taksit çağrısı!---

Gıda harcamaları için taksit çağrısı!

Gıda harcamaları için taksit çağrısı!
21 Nisan 2020 - 11:34 borsagundem.com

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, korona virüs salgını nedeniyle gıda alışverişlerinde bireysel kartlara da geçici süreliğine taksit imkanı sağlanmasını istedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ee21 Nisan 2020 13:58

    Sizin dedeleriniz, çanakkalede hoşaj içiyordu... senin neyine super market, 1 ekmek al, sür salçayı ye... 2020 yılında açlıkdan ölünmez... ;))  görüldüğü gibi inönü zamanındaki gibi kara borsa ve karne ile ürün almak yok. ozamanlar herkesin parası vardı ama ürün yoktu... şimdi milletin parası yok, ürün çok... parası olmayanda, parası olana el açsın olsun bitsin...

  • Mucise Reis ;)21 Nisan 2020 13:53

    Katarlılar aç kalınca, THY uçaklarla bimden ürünleri gönderdiniz karar vatandaşı doysun diye.. kendi insanına geldi mi... Allah büyük, fakir fukarada artık, nede ben fakirim, beden ben garibim, neden ben el açanım diye sorgulamaya başladı.  bu sorgulamalar, siyasi değişimi oluşturur. Bütün değişimler, bir sınıfın aşırı derecede ezilmesi ile olmuştur. İnsanlar, fakirlik ve zeilme ve gurur gibi nedenlerle, alternatif aramaya başlayacaktır. bütün partilen kapansada, kilitlensede, hayatı ve yaşamı değimeyen insanlar, yaşanan haksızlığa boyun eğmeyecektir.  Gazete, tv sosyal medya, partiler, belediyeler vb. vb. saldırmaların anlamsız olduğunu tarih kitapları yazıyor. Yapılması gereken, reel ve gerçek bir iş sahasıdır, üretime kişileri dahil etmektir.

  • )21 Nisan 2020 13:07

    THY uçak kaldırsın almanya, kanadaya gidelim... evde oturuyorsun. kiranı ödüyolar, harçlını veriyorlar, 3 öğün yemeğini gönderiyorlar. Türkiyede hem çalışma kapa dükkanı, açsan zaten semt insnaı aç kalmış parasız alışveriş yok bide veresiye veriyorsun. kiralar geliyor elektrık su doğalgaz gelıyor.  maske satılmıyor, bedava bulamıyorsun zaten. nereye böyle ? 

  • Aktroll;))21 Nisan 2020 11:50

    Evet olabilir bu dönemde vatandaş için yapılabilecek tüm hamleler düşünülmeli...bu arada pislik chpkk diyorum..

  • Vatandaş21 Nisan 2020 13:15

    Aynen tammmm birrrr pislikkkkkkkkkkk..!!!!!!!

  • Hasan21 Nisan 2020 11:42

    Ne alaka paran yok sa gelecek ayda yok zaten vatandaşa para ver taksit kredi değil.