E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGerilimli haftada şoklara hazır olun---

Gerilimli haftada şoklara hazır olun

Gerilimli haftada şoklara hazır olun
15 Eylül 2013 - 17:59 borsagundem.com

Piyasaları yerle bir etmesi beklenen kararlar neler? Haftanın en önemli günü hangisi? İşte Döviz Destek by A1’den yeni haftanın verileri...

16-20 Eylül
Hareketli haftanın ardından, belki de daha hareketli olacak yeni bir haftaya giriyoruz. ABD Faiz kararının öne çıktığı haftada, bol veri ve bol fırsat var.
Çok hareketli geçecek haftada, işlemleriniz için ciddi fırsatlar mutlaka doğacak, tabii çok fırsatın çok riski de beraberinde getirdiğini ve dikkatli ve bilinçli işlem yapılması gerektiğini de hatırlatalım.
Bakalım bu hafta hangi veriler öne çıkacak, hangi parite/emtialarda fırsatlar doğuracak:
Pazartesi öne çıkan veriler:
15.30'da ABD den New York İmalat Endeksi ve 16.15 te Sanayi üretimi verileri tüm USD'li paritelerde ve ALTIN'da hareket getirecek. Her iki önemli veride de önceki aya göre yükseliş beklentisi var.
Salı:
11.30'da bol İngiltere verisi var. Tüfe başta olmak üzere % 2.7’lik beklentisi ile mutlaka GBPUSD'de hareket getirecek.
14.00'te TCMB Para Politikası Kurulu toplantısı kararları açıklanacak. Konu hakkında ayrıca nasıl işlem yapılması gerektiğine dair raporlamamız salı sabahtan sizlerle birlikte olacak. Özellikle kuyumcu ve döviz büroları için ve TL işlemleri yapanlar için haftanın en önemli verilerinden olacak.
Çarşamba:
Haftanın en önemli günü. 11.30'da İngiltere faiz kararı tutanakları gelecek, karar verilen faizin hangi oy oranıyla geldiği açıklanacak. Beklentide gelme ihtimali yüksek, gelmezse GBP'de yer yerinden oynar.
21.00'de uzun zamandır beklediğimiz ABD faiz kararı açıklaması var. Piyasada ne varsa çok büyük ihtimalle yerle bir edecek, çok keskin hareketler izlenecek. Döviz Destek platformu olarak biz de çarşamba akşamı geç saatlere kadar canlı yayınımıza devam edeceğiz. Geceyi kazanca ve fırsata çevirmek için her zaman olduğu gibi çabalayacağız.
Perşembe:
10.30'da İsviçre faiz kararı var. Büyük ihtimalle değişiklik olmayacak fakat faiz kararları sürprizler olduğunda her zaman çok hareket getirir.
11.30'da İngiltere perakende satış verisi gelecek. Yine GBP için önemli bir veri.
15.30'da her hafta olduğu gibi gelecek olan ABD haftalık işsizlik başvuruları sizlerle birlikte olacak. Önceki günkü faiz kararı açıklamasının ardından günün en önemli ABD verisi olacak.
Cuma:
Gece Çin tatil olduğundan Asya seansı büyük ihtimalle hacimsiz geçecektir. Çok önemli veriler olmamakla birlikte, 15.30'da gelecek Kanada TÜFE verileri USDCAD'de fırsat çıkmasına sebep olabilir, not almak gerek.
Tüm bunların yanında gelen anlık açıklamalar, gelişmeler ve diğer veriler ile birlikte bol fırsatlı bir hafta olacağına inanıyoruz. Fırsatları değerlendirmek için canlı foreks yayınımızı kaçırmayın diyor, şimdiden bol kazançlar diliyoruz! www.dovizdestek.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)