E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizGerilemeler trade amaçlı alım fırsatı---

Gerilemeler trade amaçlı alım fırsatı

Gerilemeler trade amaçlı alım fırsatı
03 Mayıs 2019 - 09:35 borsagundem.com

92.500’lere doğru düşüş trade amaçlı alım fırsatı olarak takip edilebilir

"Güne pozitif başlayan BIST-100 endeksi bankacılık endeksi öncülüğünde satışlarla karşılaşarak günü %1,30 düşüşle 94.179’dan kapattı.

Endeksin kısa vadeli negatif eğilimden çıkarak tepki yükselişini güçlendirmesi için 96.400’ü yükselen hacimle yukarı kırması gerekiyor.

Endeks kısa vadede bu seviye altında kaldıkça yükselişlerin tepki niteliğinde kalması ve 93.900 altında satış baskısının aşağı kırılan üçgen formasyonun minimum düşüş hedefi olan 92.500’lere doğru düşüşünü devam ettirmesi beklenmektedir.

Kısa vadede bu seviyeye ve altına gerilemeler trade amaçlı alım fırsatı olarak takip edilebilir. Gün içinde endeks 93.900 üzerinde tutundukça sırasıyla 94.700-95.100 ve bu aralık üzerinde 96.200-96.400 aralığına kadar varabilecek tepki yükselişi gerçekleştirmeyi deneyebilir.

Gün içinde bu aralıklara yükselişler kademeli olarak trade amaçlı satış fırsatı olarak kullanılabilir. Teknik göstergelerdeki genel negatif eğilim tepki yükselişi denmeleri oluşsa da satış fırsatı olacağına ve satış baskısının devam edeceğine işaret etmektedir.

Endeksin güne sınırlı pozitif eğilimle başlaması ve gün içinde tepki yükselişleri oluşsa da tekrardan satış fırsatı olarak kullanılması beklenmektedir."

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)