E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGergerlioğlu TBMM'de gözaltına alındı---

Gergerlioğlu TBMM'de gözaltına alındı

Gergerlioğlu TBMM'de gözaltına alındı
21 Mart 2021 - 08:18 borsagundem.com

Milletvekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu, TBMM'de polis tarafından gözaltına alındı

Milletvekilliği düşürüldükten sonra TBMM'de Adalet Nöbetine başlayan Ömer Faruk Gergerlioğlu, polis tarafından gözaltına alındı.

Meclis’te “Adalet Nöbeti”ni sürdüren HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sabah saatlerinde uyuduğu odadan lavaboya gittiği sırada Meclis’e gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Üzerinde eşofmanları olan Gergerlioğlu, lavabodan zorla çıkarılarak götürüldü.

Gergerlioğlu, “Biz bu görüntüleri 90’larda da gördük” dedi.

ABD'den Gergerlioğlu açıklaması

HDP'li Gergerlioğlu'nun milletvekilliği düştü

HDP'nin ilçe başkanları gözaltında

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erkan okur 22 Mart 2021 00:21

    Benim ne güzel Atatürk resimli param var gavurun adamı gavurun parasına koşsun da görsün insaallah bokunda boğulur gavurun inekleri bu ülke bizim akıllı olun.

  • vatandaş21 Mart 2021 21:15

    arkadaşlar ben kürdüm ama bunlar beni asla temsil edemezler çünkü bunlar emperyalizmin itleridir ,siz her kürdü pkk lımı sanıyorsunuz bu yanılgıya asla düşmeyin biz kürtler Türkiye sevdalısı Atatürk bilgeliği altında bu cennet vatandan başka bir yerde asla yaşayamayız ,siz pkk maşasına kandırılıp oy veren 6 milyonuda suçlamayın onları düşürüldükleri ağdan anlatarak ve kucaklayarak kurtarmaya çalışın dahada onların kucağına itmeyin sarın sarmalayın tabi bu terör baronlarını kucaklayın demiyorum halkı kucaklayın

  • EKRİST21 Mart 2021 23:35

    Kardeş işte böyle ol canımı ye.........seni en güzel yorumlarından birisi bu ....çoğuna katılmamış idim....Hepimizin bir ortak noktası var o da müslüman olmamız.....şimdi haçlılara karşı müslüman olarak var olmak yok olmak mücadelesi vermekteyiz....sonunda hak ve müslümanlık kazanacak yüce ALLAH ın ve Peygamber efendimizin sancağını kıyamete kadar göklerden indirmeyeceğiz.....

  • Nedim21 Mart 2021 13:33

    Polise de karşı koysaydın lan!  Artizlik yapmaya benzemez bu işler.  Vekil maaşı ve koltuk bayağı hoşuna gitti;  Alışmışsın belli!  Hem alçaklık yap hem de maaş al!  Arsız ursuz itleri  artık görmek istemiyoruz.   Sabah akşam kelimeleri kavramları  elli şekle sokup laf cambazlığı yapmanıza gerek kalmadı!  Şimdi isterseniz  s...tir olun gidin ister dağa ister kandile!  Bunlar bir garip ayrıca;  bangır bangır öterler hakim  karşısına geçince de yanlış anlaşıldım da böyle oldu da şöyle oldu da  elli çeşit yalan.   

  • Vatandaş21 Mart 2021 12:18

    Ekrem bey akşam esiyle birlikte buldan ın evine taziyeye gider.

  • Rizeli21 Mart 2021 14:32

    Dikkat et bi gece ansızın sizin eve süprize gelmesinler

  • BORSACI21 Mart 2021 10:17

    bu hayin terör örgütü hdp hayinligin bedelini ödemeli türk milletine kafa tutanın kafası kopmalı.

  • Hadi21 Mart 2021 09:49

    Köpek domuz soyu soyunuz kurur inşallah namussuz katiller insan pisliği hdp diyeni gebertmek lazım

  • Bir yorum21 Mart 2021 13:26

    Aşağıdaki sersem zoruna mı gitti?   Pkk ya açık destek verip lojistik destek sağlayan alçağın biri daha Türk adaletinin kollarında!   Senin 40 milyona saygın yok Diyarbakır analarına saygın yok, Yasin Börü ve arkadaşlarına saygın yok!  Yani oyun  bitti   Oy verenler de gitti.

  • Oha!21 Mart 2021 10:39

    Bu ne kindir, bu ne nefrettir, sabah sabah kim seni gaza getirdi, 6 milyon HDP liyi gebertecekmisin? Bu nasıl bir nazi kafasıdır? Hadi buyrun başla kafa kesmeye.. ne duruyorsun hadi başla!