E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGenelkurmay'dan operasyon açıklaması---

Genelkurmay'dan operasyon açıklaması

Genelkurmay'dan operasyon açıklaması
19 Aralık 2015 - 15:15 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'ın Zap ve Hakurk bölgelerinde bulunan bölücü terör örgütü kamplarına hava harekatı yapıldığını açıkladı.

İcra edilen aramalarda terör örgütüne yardım ve yataklık etmek suçundan, biri Suriye uyruklu iki işbirlikçinin yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Şanlıurfa'da yasadışı yollardan Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan yabancı uyruklu bir IŞİD terör örgütü üyesi yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

Irak Kuzeyi Zap ve Hakurk bölgelerinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen barınak ve silah mevziileri düzenlenen hava harekatı ile imha edildiği bildirildi.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığından, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda önceliğin güvenlik güçleri ve bölgedeki sivil halkın can güvenliğinin sağlanması olduğu belirtilerek, bölgede yürütülen operasyonların, Türk Silahlı Kuvvetleri, jandarma ve emniyet mensuplarının büyük kahramanlık ve fedakarlık içeren gayretleriyle kamu güvenliği tesis edilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)