E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGelişen ülke borsalarından sert çıkış!---

Gelişen ülke borsalarından sert çıkış!

Gelişen ülke borsalarından sert çıkış!
25 Haziran 2021 - 12:22 borsagundem.com

BOFA: Gelişen piyasa hisselerinden geçen hafta 2020 Eylül'den bu yana en sert çıkış yaşandı

Bank of America (BofA) tarafından açıklanan EPFR rakamlarına dayandırılan verilere göre geçen hafta küresel hisse senedi ve tahvil fonlarına para girişi sürerken gelişen piyasa fonlarında ise kan kaybı izlendi.

Verilere göre Çarşamba günün tamamlanan haftada küresel tahvil fonlarına 9,9, hisse senedi fonlarına ise 7 milyar dolarlık giriş yaşandı.

Gelişen piyasa hisse fonlarından 1,6 milyar dolarla Eylül 2020'den bu yana en sert para çıkışı görüldü. Tahvil fonlarında ise 1,1 milyar dolarla 12 haftadır ilk kez çıkış görüldü.

Avrupa borsaları karışık seyirle açıldı

 

Dolar lehine işlemlerin kuvvetlenmesi beklenebilir

 

'Bitcoin düzeltmesi bitmedi'

 

Yabancıların favori hisseleri

 

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum25 Haziran 2021 16:03

    Türkiye AB ile tüm ilişkilerini masaya yatırıp radikal ve keskin kararlar almalıdır göreceksiniz bir kaç ay içinde AB Yunanistan ve rumları bir kenara itip Türkiyeyle birlikte hareket etmenin yollarını arayacaktır hele Rusya ile bu kadar gergin bir dönemden geçiyorlarken Türkiyeye sırtlarını dönemezler bu bizim için fırsatı bunu kullanmalıyız

  • RAMO CANCAN25 Haziran 2021 17:23

    ab bizi düdüklemeye çalışıyor mültecilerin hepsini size gönderilim size 3 milyar dolar diyorlar daha öncede böyle dediler bir euro dahi göndemediler.bence hükümet bensize vereyim bu parayı hepisini siz alın demelidir.

  • wers25 Haziran 2021 12:39

    belli thyao ya bakın bu ortamda bile dökülüyor