E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Yatırım’dan son teknoloji yatırım platformu---

Gedik Yatırım’dan son teknoloji yatırım platformu

Gedik Yatırım’dan son teknoloji yatırım platformu
21 Mart 2017 - 10:42 borsagundem.com

Sermaye piyasalarının en köklü kurumlarından olan Gedik Yatırım, son teknoloji yatırım platformu Gedik Trader ile Türkiye'de bir ilke daha imza attı.

Sermaye piyasalarının gelişimi için pek çok ilke imza atan Gedik Yatırım, Türkiye yatırım piyasaları için bir ilke daha imza attı.Sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi anlayışla çalışmalarını yürüten Gedik Yatırım, dileyen herkesin finans piyasalarına çok yüksek veri ve işlem hızıyla ulaşabileceği teknolojik uygulamayı hayata geçirdi. Türkiye’de ilk kez gerçek zamanlı kişiye özel yatırımcıların portföylerine göre al/sat ve portföy önerileri sunulabileceği Gedik Trader, yaklaşık bir yıllık bir süreçte tamamlanarak Türk yatırımcılarının hizmetine sunuldu.

Yeni işlem platformu Gedik Trader'ın gong töreni, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili Onur Topaç, Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık ve Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Şenol Duman ile çok sayıda davetlinin katılımıyla Borsa İstanbul'da gerçekleşti.

TÜM TÜRKİYE’DEN BORSA VERİLERİNE KOLAY VE HIZLI ERİŞİM

Kullanıcıların borsa verilerine çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayan Gedik Trader’da kullanılan teknoloji sayesinde, Türkiye’nin herhangi bir yerindeki yatırımcı, İstanbul’dakiler kadar hızlı bir şekilde borsa verilerine ulaşabiliyor. Kullanıcılar; detaylı piyasa analizlerine, çok sayıda göstergeye ve gelişmiş grafiklere, internet aracılığıyla tüm cep telefonları veya farklı araçlardan inceleyebiliyor, işlem yapabiliyor. Gedik Trader üzerinden ister haftalık, ister aylık paketlerle Borsa verisi satın alınabiliyor; satın alınan borsa verilerine, tüm mobil cihazlar ve web üzerinden, ek bir ücret ödemeden ulaşılabiliyor. Appstore ya da Google play uygulama marketlerindeki ödeme sistemleri üzerinden isteyen herkes, “self servis” bir biçimde istediği veri paketine, istediği zaman abone olabiliyor ve piyasaları takip edebiliyor.

 

YATIRIM PİYASALARI GENİŞ KİTLELERE YAYILACAK

Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili Onur Topaç, yatırım piyasaları için teknolojik bir yeniliğe daha imza atmaktan gurur duyduklarını söyledi. Gedik Trader uygulamasıyla, borsa ve yatırım piyasalarını geniş kitlelere yaymayı amaçladıklarını anlatan Topaç, “Mobil ve internet dünyasındaki gelişmelere paralel olarak, artık çok kolay ön yüzlerle, hızlı ve kolay erişilebilir verilerle, daha çok sayıda yatırımcının finans piyasalarını takip etmesi mümkün oldu. Türkiye’de ilk kez böyle bir yatırım platformunu hayata geçirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

Gedik Trader altyapısında kullanılan teknolojinin dünyada, özellikle ABD piyasalarındaki en büyük perakende aracı kurumlar tarafından kullanıldığına dikkat çeken Onur Topaç, Gedik Trader ile 100 bin kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti ve uygulamanın sürekli kendini geliştireceğini de sözlerine ekledi: “Gedik Trader, farklı finansal ürünlerde işlem yapılabilecek şekilde tasarlandı. Aynı uygulama içinde, tek bir şifre ile yatırımcıların tüm finansal ürünlerde işlem yapmaları, hesaplarını tek bir yerden takip etmeleri mümkün olacak.”

KESİNTİSİZ VE HIZLA VERİ İLETİMİ SAĞLANIYOR

Gedik Trader uygulamasının ilk sürümünün 3 ayda, yatırımcılara kolaylıklar sağlayan özelliklerinin eklenmesinin ise bir yıllık bir süreçte tamamlandığını açıklayan Onur Topaç, Gedik Trader ile yatırımcıların, bulundukları her yerden hızla hisse ve VİOP işlemleri yapabilir, pozisyon takibi, anlık kar zarar takibi yapabildiklerini belirtti. Topaç, yatırımcıların hesaplarındaki önemli gelişmelerden ve emir gerçekleşmeler ile ilgili bildirim mesajlarıyla anında haberdar olabildiklerini de sözlerine ekledi.

Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık da, 25 yıllık tecrübeyle Gedik Yatırım olarak her zaman yatırımcıların ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirmeye gayret ettiklerini belirterek “Bu bağlamda da teknolojiye ayrı bir önem verdik. Vizyonumuz sonucunda teknolojiyi yatırımcıların finansal ve sermaye piyasalarına daha kolay, daha hızlı ve daha rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak Gedik Trader’ın geliştirilmesinde kullandık. Ümidimiz Gedik Trader sayesinde daha fazla yatırımcının sermaye piyasalarına ulaşımının sağlanması ve böylelikle sermaye piyasalarımızın daha da gelişmesidir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gedik Yatırım22 Mart 2017 11:07

    Gedik Trader tamamen ücretsiz bir uygulama. Gedik Yatırım müşterisi olmadan ücretsiz kullanabilir piyasa ve döviz bilgilerini takip edebilirsiniz. Dilerseniz Gedik Yatırım müşterisi olmadan da uygulama içerisinden anlık veri satın alarak canlı data ile piyasayı izleyebilirsiniz. Gedik Trader bir çok yeniliği ve Türkiye'de ilk'i yatırımcılara ücretsiz sunuyor. Portföy ve takip listesine özel analiz-öneri ve haberler, emir gerçekleşme için anlık bildirimler, grafik üzerinden emir iletimi, anlık veri kullanımında web ve mobil için tek ücret avantajı gibi bir çok avantajı yatırımcılara sunuyoruz. Detaylı bilgi için www.gediktrader.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yuksel D.22 Mart 2017 08:52

    Kaliteli bir ekip, dürüst insanlar..Yolunuz açık olsun

  • .21 Mart 2017 21:40

    Aylık üçret ne kadar, bunu kullanmak için diğerlerinden ne farkı vardır, cazip olan tarafı nedir.

  • Gedik Yatırım21 Mart 2017 14:32

    Sayın Misafir Kullanıcısı, Gedik Trader uygulamamızı indirip demo veri (15 dk gecikmeli) ile deneyip kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için www.gediktrader.com adresini inceleyebilirsiniz. Bol kazançlı günler dileriz.

  • CEZMİ21 Mart 2017 14:00

    erhan bey piyasanın en mühim adamdır helal olsun

  • Misafir21 Mart 2017 13:20

    Demo sürümünü deneme imkanı var mı?

  • GEDİK TRADER21 Mart 2017 12:47

    PLATFORM DAN PROP TRADE YAPABİLİYOR MUYUZ