E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGedik Yatırım’dan Etiler Private Şube---

Gedik Yatırım’dan Etiler Private Şube

Gedik Yatırım’dan Etiler Private Şube
27 Mayıs 2022 - 14:50 borsagundem.com

Türkiye sermaye piyasalarının en geniş şube ağına sahip kuruluşu Gedik Yatırım, hizmet ağını her geçen gün genişletiyor

2022 yılı itibari ile 30 şehirde 45 şube ile faaliyetlerini sürdüren Gedik Yatırım’ın geçtiğimiz günlerde hizmete giren İstanbul Etiler Private şubesinin açılış töreni, Gedik Yatırım üst yönetimi, şube çalışanları ve yatırımcılarının katılımı ile 26 Mayıs’ta yapıldı.

Açılışta, Gedik Yatırım’ın ana sponsoru olduğu Voleybol Milli Takımları temsilen TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Eda Erdem Dündar, Sıla Çalışkan, Saliha Şahin yer aldı.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, Türkiye çapındaki şubeleşmesini hız kesmeden sürdürüyor. Mart sonunda İzmit şubesini yatırımcılarla buluşturan Gedik Yatırım, geçtiğimiz günlerde İstanbul Etiler Private şubesini de hizmet ağına ekledi. İstanbul Etiler Private şubesinin açılış töreninin ev sahipliğini Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç ve Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar yaptı. 26 Mayıs’ta Gedik Yatırım Etiler Private şubesinin bahçesinde gerçekleşen açılışa, Gedik Yatırım üst yönetimi, şube çalışanları ve yatırımcılarının yanı sıra şirketin ana sponsoru olduğu Voleybol Milli Takımları temsilen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Eda Erdem Dündar, Sıla Çalışkan, Saliha Şahin ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ katıldı.

Gedik Yatırım’ın yatırımcı seminerleri başladı

 

Gedik Yatırım’dan mikroyatırım uygulaması Yancep’e 350 bin dolarlık yatırım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)